Ga naar de inhoud

Foodfoto’s #77 – Laatste keer uiteten en veel sinterklaas-lekkers

Deze donkere maanden zijn de foodfoto’s altijd een beetje saaier. Geen strand, weinig uitjes en geen ijsjes of bbq. En door de huidige situatie zijn we sowieso ook nog meer thuis. In deze editie van de foodfoto’s ben ik bij de radio en ga ik voor de laatste keer uiteten. En verder zijn we nog lekker een weekendje weg geweest en genieten we van allemaal lekkers in het sinterklaas-thema.

Kijk je mee?

Ik begin bij de radio, in de studio bij Radio Noord-Holland. Altijd leuk om hier een bezoekje te brengen. Ik het taart mee en de kalender en agenda.

Uiteten. Dit lijkt alweer zo lang geleden. Kletsen en lekkere hapjes eten met een vriendin. Hier zaten we bij Zwarte Olifant/ Loft der zotheid in Hoorn.

Een van onze favorieten van de site, het Hongaarse stoofpotje.

11 november is de dag… wij liepen deze keer met z’n viertjes. Daarom heb ik bij de deur een schaal met lekkers gezet voor de kindjes die bij ons langskwamen. Zo was ik geen kikkerbil 😉

Wachten tot mama klaar is met een foto maken, daarna mocht ze pepernoten snoepen 😉

Hij komt, hij komt! Sinterklaasintocht in het dorp, daar hoort lekkers bij!

Een weekend met een gouden randje: weekend weg met familie. Zo fijn dat dit kon samen, in deze tijd. Lekker gezwommen, naar de binnenspeeltuin en trampolinepark geweest (voor de kids) en lekker samen gegeten, geborreld en spelletjes gedaan. En de pieten kwamen ook nog langs!

Shootings. Hier zijn we aan de slag met picknickrecepten en kaas. In het voorjaar zien jullie hier meer van!

Dit was een momentje hoor, Fem werd 6 jaar!

En we vierden ook meteen mijn eigen verjaardag met familie. Een borrelplankje mag daarbij niet ontbreken. 

#hamburgerparty (klik hier voor tips)

Zondag….

Voor het sinterklaasweekend heb ik ook de Sinterklaastaart met MonChou gemaakt. Zo leuk om t zien dat hij bij jullie ook weer in de smaak is gevallen dit jaar!

Het heerlijk avondje is gekomen…. zo genieten nu de meiden helemaal in het sinterklaasverhaal zitten.

En het is ook super om te zien dat zoveel van jullie de scheurkalender of de agenda voor hun verjaardag hebben gekregen. Ik verwacht dat er ook vele pakjes onder de boom zullen liggen straks. Het zijn dan ook perfecte cadeautjes, waar je een jaar lang plezier van hebt. Klik hier voor alle informatie de kalender en agenda.

 

 

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op