Ga naar de inhoud

Foodfoto’s Weekoverzicht #17 en #19 | De week voor en na vakantie (stress!)

Yes, tijd voor foodfoto’s! Deze keer speel ik een beetje vals, want ik heb 2 weken samengevoegd.  De week voor- en de week na mijn vakantie. Twee weken die aardig stressvol waren waardoor ik minder foto’s heb gemaakt dan jullie van mij gewend zijn. Maar bij elkaar zijn het best leuke plaatjes 😉

Ik zat veel achter de laptop, en buiten was het erg mooi weer. Ook waren er veel verjaardagen, moest ik koffers pakken, uitpakken en wassen 😉

Kijk mee!

We beginnen met een relaxte dag. Qualitytime met Fem, we gaan samen op maandagochtend naar sprookjeswonderland. Zo leuk! We lunchen samen in de speeltuin met zelfgesmeerde boterhammen 😉

Mijn tostiverslaving heeft plaatsgemaakt voor croissants. #zwangerschapscraving

‘s Middags zet ik het badje in de tuin zodat Fem kan zwemmen. En we eten lekker wat fruit.

Het was een week van heel veel dit.

De afgelopen week doet de shop het trouwens even niet, er is een technische fout. Ik hoop dat deze zo snel mogelijk wordt opgelost. Wil je een boek of planners bestellen? Mail even naar [email protected]

Korte pauze met een kinderbueno die ik in de kast vond.

Andere dag, weer een croissantje.

Dat je ‘s avonds op de bank zit en allebei trek hebt in chocolade. En hij dan beschuitjes hagelslag maakt <3 

Mijn schoonmoeder was jarig en maakte twee taarten van mijn blog. De kinderbueno taart én de monchoutaart met stroopwafel en karamel. Ik kon natuurlijk niet kiezen, dus nam ik van allebei een beetje.

Ineens is de kwaliteit van mijn foto’s anders. De volgende foto’s zijn gemaakt met mijn nieuwe telefoon, de Iphone X. 

BBQ bij Joost zijn broer die jarig is. Hamburgers van de barbecue…

..en pulled pork van de smoker! Yum!

De volgende dag gingen we lekker met z’n drietjes een weekje weg. Lekker relaxen op Gran Canaria. Hier bekijk je de foodfoto’s van onze vakantie. 

Thuis, weer even gewoon ontbijten met yoghurt en (krokante) granola.

En mijn eerste echte werkdag viel ik meteen met mijn neus in de boter, of eigenlijk in de kaas, bij het Graskaasevent van Beemsterkaas. Lunchen op het weiland tussen de koeien met allemaal lekkere gerechtjes met de Beemster graskaas. Tijdens mijn vakantie heb ik de Hollandse kaas echt gemist.

Het is erg benauwd buiten (Op Gran Canaria was de temperatuur een stuk aangenamer ;)) dus daarna zoek ik de verkoeling op. Ik werk bij Van der Valk Hoorn. En ik bestel de smoothie van mango met kokos die ik namaakte. Klik hier voor het recept.

Mijn eerste kookdag na de vakantie, zo heerlijk om zelf weer in de keuken te staan! Ik heb een plakje ontbijtspek over, deze bak ik stiekem voor mezelf.

Avondje bijkletsen met de meiden waarmee ik vroeger op atletiek zat. Inge maakte de Mexicaanse wraptaart. Had hem al super lang niet gegeten, blijft een topper!

Lekker makkelijke maaltijd voor de zaterdagavond: spitskool met spekjes uit de wok en aardappelkroketjes uit de airfryer.

Zondag gaan we op kraamvisite bij lieve Daan! En een punt appeltaart sla ik niet af hoor 😉

En in de middag relaxen we in onze tuin. Het is nog niet af, maar de veranda wel! Dus ik zit ook nu ik dit aan het uitwerken ben heerlijk languit op de loungebank.

Ik sluit de week af met nacho’s. Lekker!

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op