Ga naar de inhoud

Alpro Soya met havermout, banaan en mango

Alpro havermout banaan en mango txt

Sinds de herfst zijn intrede heeft gedaan ontbijt ik meestal met warme havermout. Heerlijk om mijn dag te beginnen met een warm kommetje. Je denkt misschien dat het eentonig is, maar niets is minder waar. Door het toevoegen van fruit en bijvoorbeeld noten kun je lekker afwisselen.

Alpro havermout banaan en mango 2

Deze versie met Alpro Soya Original, banaan en mango is op dit moment mijn favoriet. Door het toevoegen van de banaan en mango is het toevoegen van extra zoetstoffen niet nodig. De rozijnen en koek- en speculaaskruiden geven het geheel een lekkere warme herfstsmaak.

Heb je de smaak te pakken en wil je lekker variëren met Alpro ontbijtjes? Kijk eens op de website van Alpro voor meer leuke ontbijt ideeën! En als je dan toch op de website van Alpro bent dan kun je meteen opzoek naar het antwoord op deze vraag:

Welke van de Alpro Mild & Creamy varianten bevat twee soorten fruit?

Stuur je antwoord naar [email protected] en maak kans op een leuk Alpro pakket!
Alpro havermout banaan en mango 5

Alpro met haver, banaan en mango

Bereidingstijd 15 minuten

Ingrediënten:

  • 200 ml Alpro Soya Original
  • 30 gram havermout
  • 1 banaan
  • handje rozijnen
  • halve theelepel koek- en speculaaskruiden
  • snufje zout
  • blokjes mango
  • geschaafde amandelen

Bereiding:

Snijd de banaan in plakjes en de mango in blokjes. Verwarm de Alpro Soya Original in een pannetje op middelhoog vuur en voeg de havermout, banaan, rozijnen, koek- en speculaaskruiden en zout erbij. Roer dit door en zet het vuur lager.
Verwarm het havermoutmengsel tot het zachtjes begint te koken en de substantie een papje wordt. Giet het mengsel in een kom.

Garneer je kommetje havermout met blokjes mango. Bestrooi voor een feestelijk effect met geschaafde amandelen.

Dit is een gesponsord artikel
Alpro is niet verantwoordelijk voor deze wedstrijd en zal enkel de prijzen verzorgen

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op