Ga naar de inhoud

Maaltijdplanner

Printable maaltijdplanner

Vandaag deel ik geen recept, maar iets anders leuks. Iets handigs als je het mij vraagt: ik deel vandaag de ‘Brenda Kookt Maaltijdplanner’!

Nu de zomerperiode voorbij is merk ik dat ik qua eten een beetje makkelijk geworden ben. Ik doe niet meer zoveel moeite om tijdens het ontbijt, lunch en tussendoortjes gevarieerd te eten. Daarom maak ik graag een maaltijdplanning voor de hele week. (ik ben namelijk gek op overzichten en lijstjes ;))

Zo zorg ik er voor dat ik niet 5 dagen in de week aan de boterhammen zit, voldoende fruit eet en ook bij de lunch regelmatig groenten eet. Het komt er dus op neer dat ik gezonder en gevarieerder eet. Win win dus!

Planning maaltijden printable
Met de handige maaltijdplanner plan je je maaltijden voor de hele week in. Van ontbijt en lunch tot tussendoortjes.  Zo wordt gezond en gevarieerd eten gemakkelijk, én leuker! Naast de maaltijden is er ook ruimte om boodschappen en/of notities te noteren.

De maaltijdplanner kun je nu als notitieboekje bestellen (A5 formaat, 50 vel), klik hier om mijn (web)winkeltje te bekijken en een bestelling te plaatsen.

Maaltijdplanner Brenda Kookt invullen

Samen met Angelina van Peek Inside (die ook het design van mijn blog heeft ontworpen) heb ik de planner ontworpen.

Ben je ook een (maaltijd)planner? Of bekijk je liever per dag wat je gaat eten? 

Gebruik je de maaltijdplanner en deel je hem op Social Media? Vergeet dan niet #maaltijdplanner te vermelden en @brendakookt en @peekinsidenl te taggen.  

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op