Ga naar de inhoud

Nachos – de lekkerste recepten

Ik ben tegenwoordig helemaal into nachos. Het is niet alleen alleen lekker om als chips te eten met een dip erbij, maar ook als avondmaaltijd. In dit artikel heb ik daarom de lekkerste recepten met deze Mexicaanse chips voor jullie bij elkaar gezet.

Van salades met nachos tot ovenschotels, dips en een Mexicaanse soep.Ā Het zijn er zoveel recepten dat het lastig is om te kiezen. Ik zou zeggen maak ze gewoon allemaal een keer šŸ˜‰

Nachos recepten

Nachos bij de borrel

Het bekendste zijn denk ik de nacho’s met guacamole bij de borrel. Als ik met vriendinnen ergens een drankje deed kwam er steevast een schaal met nacho’s op tafel. Of twee of drie. Lekker met gesmolten kaar erop en soms staan er ook loaded nacho’s op de kaart. Waarbij naast de kaas ook groenten of gehakt meegebakken is in de oven.

Vaak wordt dit geserveerd met guacamole maar wat ik ook heel lekker vind is crĆØme fraĆ®che met sweet chilisaus erdoor. In het rijtje hieronder deel ik ook twee hele lekkere dips die ik graag bij nachos eet. En met de verschillende laagjes ziet het er ook meteen leuk uit!

Recepten

Het bekendste gerecht met nacho’s is de nachoschotel denk ik. Het is een ovenschotel met een vulling van groenten met kip, gehakt of vegetarisch met daarom een laag nachos met kaas. Super lekker en ik moet zeggen dat dit wel mijn favoriet is hoor. We eten het regelmatig. Meestal de versie met gehakt, maar ook steeds vaker vegetarisch.

Het is ook lekker om een paprika te vullen met een Mexicaanse vulling en deze af te toppen met een handje nachos. Of wat dacht je van een tomatensoep met nachos? Ook dit is super lekker!

Scroll snel naar beneden om de lekkerste recepten met nachos te bekijken.

Nachos – de lekkerste recepten

Klik op de titel of afbeelding van het gerecht om het recept direct te bekijken.

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op