Ga naar de inhoud

Nieuw: Dé Brenda Kookt podcast!

Ja, je leest het goed! Er is iets nieuws: De Brenda Kookt podcast! Dé podcast over koken en lekker eten. En daarbij doen we niet moeilijk. Lekker eten, en zelf koken hoeft namelijk helemaal niet moeilijk of ingewikkeld te zijn.

De Brenda Kookt Podcast

Een podcast is een soort radiouitzending, maar dan online. Ik begin dus mijn eigen radioprogramma, mijn eigen podcast!

Wat super handig is: je kunt het via internet luisteren waar je wilt, en wanneer je wilt. Zelf vind ik het fijn om tijdens het autorijden, wandelen en tijdens het koken een podcast aan te zetten. Even verstand op 0 en lekker luisteren.

De Brenda Kookt Podcast wordt letterlijk in mijn keuken opgenomen, tussen de pannen die op het vuur staan. Er wordt niet alleen gepraat over koken en lekker eten, maar ook écht gekookt. Al doe ik het deze eerste aflevering nog even rustig aan hoor. Het opnemen vond ik al spannend genoeg 😉

Ik doe het trouwens niet alleen, mijn ‘sidekick’ en technische man Michiel Beemster hoor je ook in de afleveringen terug.

Brenda Kookt Podcast

Luister nu!

In de eerste aflevering leer je me beter kennen, en deel ik (soms gênante) persoonlijke verhalen. Ook geef ik tips voor moeilijke eters (ook handig voor kids).

De podcast vind je door op Spotify of via de ‘Podcast app’ op de Iphone te zoeken op ‘Brenda Kookt’. Ik geef je ook de links:

Via deze link luister je de aflevering via Spotify

Via deze link luister je de aflevering via Itunes (Iphone of Ipad)

Tip: Abonneer of volg mijn podcast zodat je op de hoogte bent als er een nieuwe aflevering online komt. Ik zal niet iedere keer een aparte blogpost over een nieuwe Podcast-aflevering schrijven, zoals ik nu heb gedaan.

Hieronder kun je de aflevering ook direct luisteren via spotify:

Ik vind het toch wel spannend hoor, dat hij nu live staat. Het is toch even wat anders dan ik gewend ben. Maar het was ook super leuk om te doen, en smaakt naar meer!

Ik ben heel benieuwd wat jullie van de Podcast vinden. Laat je een berichtje achter als je geluisterd hebt? Dat kan ook via Instagram @brendakookt, of laat een review achter via Itunes.

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op