Ga naar de inhoud

Printable: Checklist organiseren Kerstdiner

Planning kerstdinerSinds afgelopen zondag staat Brenda Kookt in het teken van de Feestdagen. Alle artikelen die deze maand online komen staan in het teken van de feestdagen. Wat kun je verwachten? O.a. heerlijke gerechten voor bij het kerstdiner, complete kerstmenu’s en feestelijke hapjes. Vandaag heb ik iets anders leuks voor jullie, een printable kerst! De checklist die van pas komt het organiseren van het kerstdiner.

De kerst is een drukke tijd en bij het organiseren van het kerstdiner (misschien wel voor de hele familie) komt vaak heel wat bij kijken. Het is niet ongebruikelijk dat dit stress oplevert. Maar dat is helemaal niet nodig! Zeker niet als je het overzicht hebt en op tijd begint met de voorbereidingen. De printable checklist komt hierbij goed van pas!

Organiseren kerstdiner

Checklist organiseren kerstdiner

Samen met Angelina van Peek Inside heb ik deze printable ontworpen. Een checklist die je door de verschillende fasen van het organiseren van het kerstdiner heen loodst.

De printable is ingedeeld in verschillende fasen. Zo begin je 2 á 3 weken voor het diner met de eerste voorbereidingen zoals het uitprinten van deze checklist en het samenstellen van het menu. Een week van te voren begin je met het halen van de houdbare boodschappen en 2-3 dagen van te voren begin je met koken en zorg je er voor dat het huis aan kant is. Zo hoef je hier op de dag van het diner niet meer aan te denken en kun je je storten op de mise en place van je gerechten.

De checklist is helemaal ‘Brenda Kookt stijl’. De gekleurde versie is natuurlijk het mooiste, maar als je liever een zwart-wit versie print is dat ook mogelijk. Je kunt kiezen welke je downloadt, of natuurlijk allebei. Aan de downloads zitten geen kosten verbonden.

Download Checklist in kleur

[ddownload id=”36293″ style=”button” button=”grey” text=”Klik hier om te downloaden”]

Download de Checklist zwart/wit

[ddownload id=”36295″ style=”button” button=”grey” text=”Klik hier om te downloaden”]

Organiseer je dit jaar ook een kerstdiner? Gebruik dan deze handige checklist! 

Gebruik je de checklist en deel je hem op Social Media? Vergeet dan niet #checklistkerstdiner te vermelden samen met #brendakookt en #peekinsidenl.  

DISCLAIMER

De printables, downloads op deze pagina zijn gratis te downloaden en te gebruiken. Je mag ze niet (door)verkopen of aanbieden als zelfgemaakt. De link van de blogpost mag gedeeld worden, de download links niet. 

Brenda Kookt Fijne Feestdagen 2014 03

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op