Ga naar de inhoud

Snap Shots Juni 2017 #1

Snap Shots juni 01 collage

Op deze onstuimige dag is het tijd voor een portie zonnige foodfoto’s van de afgelopen weken. Wat was het heerlijk om van het mooie weer te kunnen genieten tijdens de lange weekenden. Jammer dat we het nu even moeten bekopen met slecht weer, maar ik hoop dat het zomerweer snel weer terug is.

Tot die tijd maak ik je lekker met de snap shots van de afgelopen weken. Veel zomers fruit, barbecue, wijn, ijsjes én mijn nieuwe keuken! Kijk mee!

Snap Shots juni 0122

Daar staat hij dan: mijn nieuwe keuken! Nog helemaal ingepakt neemt hij erg veel ruimte in. En wauw, wat een berg afval heb je na het plaatsen van een nieuwe keuken zeg!

Snap Shots juni 0118

 

Door de verhuizing had ik zelf helemaal gemist dat ik in een artikel in de Metro stond! Gelukkig waren er een aantal oplettende vrienden en (oude) buren die me een seintje gaven en soms zelfs de krant voor me bewaarde. Zo lief!

Snap Shots juni 0124

Nou, hij staat hoor, de nieuwe keuken! Alles kastjes zijn hier nog leeg, wat een ruimte.. Ben je benieuwd naar hoe de keuken er uit ziet en waarom we hiervoor hebben gekozen? Bekijk dan hier de video waarin ik je een tour door de nieuwe keuken geef.

Snap Shots juni 0123

En ik wordt heel erg blij van deze lege koelkast, die inmiddels natuurlijk weer helemaal gevuld is.

Snap Shots juni 0125

Tussen het inrichten van de keuken door ging ik op excursie naar Groningen. Ik vertel je snel wat ik daar allemaal gezien heb. De vegan-lunch was in ieder geval dik in orde.

Snap Shots juni 0121

Een lege keuken is een goed excuus om even goed te good-shoppen. Ik haalde allemaal lekkere verse dingen bij de markt. (met een k, niet met een q ;))

Snap Shots juni 0119

Nu ik weer een keuken had was het tijd om het gezonde eten op te pakken.

Snap Shots juni 0107

En ik testte de nieuwe stoomoven. Dat was zeer geslaagd, de broccoli was perfect gaar. Voor mijn gevoel proef je dat het gezonder is, dat het verser is. Maar dat kan natuurlijk ook tussen mijn oren zitten 😉

Snap Shots juni 0120

Ontbijtje voor mij, en een beetje voor haar <3

Snap Shots juni 0115

Liefde gaat door de maag toch? Omdat het super mooi weer was maakte ik zijn favoriete salade van vroeger (zoals zijn moeder het maakte). Sla met sinaasappel, banaan en slasaus. That’s it.

Snap Shots juni 0126

En de ovenfunctie moest natuurlijk ook getest worden. Dat deed ik met een simpele cake. Ook die test was geslaagd, de cake was top.

Snap Shots juni 0117

Terwijl de cake in de oven stond testte ik de nieuwe Tony’s reep met Melk/Meloen/Framboos. De reep was op voor ik het wist..

Snap Shots juni 0114

Yes!

Snap Shots juni 0112

En dit is de cake, met verse aardbeien en slagroom. Een simpel maar super lekker gebakje.

Snap Shots juni 0113

Hemelvaart-weekend: tijd voor de eerste spontane barbecue met vrienden in onze nieuwe tuin! Dit is de kindertafel.

Snap Shots juni 0111

#genieten
Snap Shots juni 0108

Dat je zondagochtend beneden komt en buiten de tafel is gedekt en zelfs je zonnebril klaarligt. #top

Snap Shots juni 0110

Woonshopper bij Loods5! Ik ben goed geslaagd, ik kocht hier onder andere het bakkersrek dat in de keuken hangt.

Snap Shots juni 0109

Dat het 25 graden is en je lekker een oliebol gaat eten. Ik kan dat. Het was namelijk kermis in een dorp hier vlakbij, en daar zijn dan ook oliebollen. Laat ik nou gek op oliebollen zijn…

Snap Shots juni 0106

Nog meer barbecue…

Snap Shots juni 0105

En een tosti in de tuin.

Snap Shots juni 0104

Maandagmiddag, en dan doen alsof het nog weekend is. Lekker genieten met mijn kleine meisje in de tuin.

Snap Shots juni 0103

Als je de snap shots bekijkt denk je misschien dat ik alleen maar vakantie heb gevierd, maar niets is minder waar. Er is ook gewerkt! zo nam ik onder andere nieuwe video’s op. (De eerste staat nu online, bekijk hem hier)

Snap Shots juni 0102

En hoe schattig is dit: Fem mocht met het kleine karretje lopen in de supermarkt. Met een big smile! Wat wordt ze dan ineens groot! (ze is nu alweer 1,5 jaar oud)

Snap Shots juni 0101

Meisjes met ijsjes <3

Snap Shots juni 2017 0130

En ik sloot het lange weekend gister af met patatjes en truffelmayo. Dit zijn partjes Aardappel en zoete aardappel uit de Airfryer met zout, peper en paprikapoeder.

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op