Ga naar de inhoud

Welkom op het nieuwe Brenda Kookt!

Yes, we zijn live! Welkom op het nieuwe Brenda Kookt! 

Een complete nieuwe website, met de vertrouwde Brenda Kookt recepten. Brenda Kookt is nu nog overzichtelijker, functioneler, sneller én mooier geworden. Ik ben er zo trots op! Ik hoop dat ik je met deze nieuwe website nog meer kan inspireren om zelf de keuken in te duiken en een verse makkelijke maaltijd te bereiden. 

Aanpassingen aan de website

In het kort zal ik je meenemen in de belangrijkste aanpassingen die we hebben gedaan (naast het aangepaste design/vormgeving):

  • Recepten en inspiratie-artikelen zijn losgekoppeld. De inspiratie artikelen vind je terug in onder de knop inspiratie, dit zijn alle artikelen die geen recept bevat zoals bijvoorbeeld de foodfoto’s maar ook artikelen met kooktips en de top 10 lijstjes die ik deel.
  • De receptenindex is slimmer gemaakt en aangevuld met extra categorieën. Zo kun je o.a. kiezen voor pasta, slowcooker recepten en hartige taarten. Maar ook voor aardappel- of rijstgerechten. En vervolgens kun je per categorie kiezen voor een menugang, type gerecht of seizoen. 
  • De recept-pagina’s hebben een andere indeling. Bovenaan geven we je eerst het recept, en daarna volgt het geschreven artikel.
  • Wekelijks vind je op de homepage een nieuw weekmenu.
  • En misschien wel de belangrijkste toevoeging: je kunt een account aanmaken en je favoriete recepten opslaan! Naast recepten vind je in je account ook je eerdere bestellingen terug.
    In de toekomst vullen we het account aan zodat je zelf verschillende mappen kunt aanmaken waar je je recepten in bewaard.

Tip: maak je nu een account aan? Dan ontvang je het e-book waarin ik je de toppers van de website tip om op te slaan. De 20 best bekeken recepten in 10 jaar Brenda Kookt, maar ook mijn persoonlijke favorieten.

Vertrouwde functies van de website zijn ook verbeterd zoals de functie om de ingrediënten af te strepen of direct toe te voegen aan je winkelmandje (of boodschappenlijstje) van AH of JUMBO. Het aanpassen van portiegroottes en het uitprinten en delen van recepten is ook mogelijk.

Bedankt

Het bouwen van een nieuwe website gaat niet vanzelf, hier werken we achter de schermen al maanden aan. En gelukkig hoef ik het niet alleen te doen. Graag wil ik Kelly, Jelmer, Demi, Nils en alle anderen van Webreact bedanken voor het ontwikkelen en bouwen van de geweldige nieuwe website. Ik ben er zo blij mee, jullie zijn echt toppers! 

Anouk van SemWerkt voor het SEO-advies en het meedenken. Wendy voor je hulp met het omzetten van vele recepten achter de schermen (heb je al vierkante ogen?). Lian voor alles dat te maken heeft met Active Campaign, en Juliette voor het opmaken van het e-book en foto’s waar ik zelf op sta. Zo blij met jullie in mijn team!

Ik wens je veel plezier op de vernieuwde website. Laat je lekker inspireren en ik hoop dat je de keuken in duikt om lekker aan de slag te gaan met één van de recepten.

Liefs, Brenda

Tips of aanvullingen?

Kom je op de website iets tegen dat nog niet helemaal goed werkt? Laat het me weten! Stuur een mailtje naar [email protected], Als het kan stuur me dan een schermafbeelding en laat me weten of je de website bekijkt via mobiel, tablet of computer, en in welke browser.

1 reactie

Goof Timmermans

Mooie nieuwe website. Gefeliciteerd.

Laat een bericht achter

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op