Ga naar de inhoud

Kinderbueno taart – Monchoutaart met kinderbueno

Yes! Tijd voor een nieuwe video! En wat voor eentje, een kinderbeuno taart! Alleen al bij het horen van de naam loopt het water me in de mond 😉 Mijn favoriete candybar is de kinderbueno en hiermee ging ik aan de slag. Het is een monchoutaart met een twist, een...
45 minuten Voorbereidingstijd
2 uur Bereidingstijd
Delen op

Kinderbueno taart – Monchoutaart met kinderbueno

Yes! Tijd voor een nieuwe video! En wat voor eentje, een kinderbeuno taart! Alleen al bij het horen van de naam loopt het water me in de mond 😉 Mijn favoriete candybar is de kinderbueno en hiermee ging ik aan de slag.

Het is een monchoutaart met een twist, een kinderbueno twist dus. De vulling van deze taart smaakt echt helemaal naar kinderbueno. Ik hoef je niet te vertellen dat dat super lekker is toch?

Bekijk snel de leuke video die we maakten, en scroll naar beneden voor het uitgeschreven recept!


Klik hier als je de video niet kunt zien. Klik hier om mijn andere filmpjes te bekijken, en vergeet je niet gratis te abonneren op mijn YouTube kanaal. Zo kun je mijn video’s als aller eerste bekijken!

Kínder bueno taart

Kínder bueno taart

Kínder bueno taart

Ingrediënten

/16 punten

Extra benodigd: een bakvorm met diameter van 24 cm

Print dit gerecht
Delen op

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Bereidingswijze kinderbueno taart – monchoutaart met kinderbueno

Voorbereiding: 45 minuten
Bereiding: 2 uur
Stap 1
Bekleed de bodem van je bakvorm met bakpapier.
2
Stap 2
Laat de boter in een pannetje smelten op laag vuur. Roer de koekkruimels door de boter tot dit goed gemengd is. Verdeel het koekkruim over de bodem van de springvorm, druk dit met de achterkant van een lepel goed aan. Plaats de springvorm in de koelkast zodat de bodem kan opstijven.
3
Stap 3
Klop de slagroom samen met de klopfix in een kom op. Meng de MonChou met de suiker en vanillesuiker luchtig. Klop de slagroom en het MonChoumengsel hierna door elkaar.
4
Stap 4
Prak 8 kinderbueno reepjes fijn en laat dit in een pannetje of de magnetron even kort smelten. Prak het mengsel hierna nog meer fijn en roer dit door het monchoumengsel.
5
Stap 5
Verdeel dit mengsel in de springvorm en strijk het glad met een spatel of de achterkant van een lepel. Laat de taart minimaal 2 uur opstijven.
6
Stap 6
Garneer de taart voor het serveren met de overgebleven stukjes kinderbueno, gesmolten chocolade en fijngehakte nootjes.

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.

En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.

Bekijk ook andere recepten
Appelkoeken met karamel
Reese’s chococups met pindakaas
Speculaaskoeken met chocolade kruidnoten Hartekindbakt
Knapperige perentaart met karamel

2 reacties

David Jansen

Hallo, Ik vroeg me af hoelang je in minuten uitgedrukt dit beslag moet mixen? En in het algemeen zou ik advies kunnen krijgen hoelang je cheesecake beslag en cakebeslag moet mixen? in minuten uitgedrukt. Bedankt alvast. Heb deze in de koelkast staan momenteel, en hoop dat die lukt.

Laat een bericht achter

Els Schreuder

Wat een lekkere taart, niet moeilijk om te maken, en het was een groot succes

Laat een bericht achter

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op