Kipcocktail met mango en sinaasappel

Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier inKipcocktail met mango en sinaasappel
Bewaren
Vandaag deel ik een lekker fruitig (paas)gerechtje.Een kipcocktail met mango en sinaasappel.
Kipcocktail. Dat klinkt ontzettend old school. Alsof we terug zijn in de ’90’s. Maar ik vind dat het ook anno 2018 mag. Mits je er een heel erg lekker gerechtje van maakt zoals ik bij deze heb gedaan.
Kipcocktail met mango en sinaasappel
Door de mango en sinaasappel is het een heerlijk fruitig (en echt zomers) gerechtje geworden. Lekker met romige avocado, frisse kipfilet, en stukje krokant gebakken spek. Een klein beetje cocktailsaus maakt het af.
Een klein gerechtje als deze doet het goed als lekker fris hapje bij de paasbrunch, maar is ook lekker als zonnig voorgerecht later in het jaar.
Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze kipcocktail met mango en sinaasappel
Stap 1
Bak de spekjes in een droge koekenpan (zonder boter of olie) krokant.Stap 2
Snijd de avocado in blokjes, samen met de mango. Schil de sinaasappel en snijd de partjes uit tussen de vliesjes. Snijd dit in kleinere stukjes.Stap 3
Meng de mayonaise met de ketchup, roer dit goed door.Stap 4
Halveer de plakjes kipfilet en rol deze op.Stap 5
Verdeel een klein beetje van de sla over de bodem van de glaasjes. Verdeel hierover een theelepeltje van de cocktail-saus. Verdeel hierover de kipfilet, blokjes mango en avocado en sinaasappel. Bestrooi met de spekreepjes en maak het af met een lepeltje van de cocktail-saus.Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze kipcocktail met mango en sinaasappel
Stap 1
Bak de spekjes in een droge koekenpan (zonder boter of olie) krokant.Stap 2
Snijd de avocado in blokjes, samen met de mango. Schil de sinaasappel en snijd de partjes uit tussen de vliesjes. Snijd dit in kleinere stukjes.Stap 3
Meng de mayonaise met de ketchup, roer dit goed door.Stap 4
Halveer de plakjes kipfilet en rol deze op.Stap 5
Verdeel een klein beetje van de sla over de bodem van de glaasjes. Verdeel hierover een theelepeltje van de cocktail-saus. Verdeel hierover de kipfilet, blokjes mango en avocado en sinaasappel. Bestrooi met de spekreepjes en maak het af met een lepeltje van de cocktail-saus.Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.
En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.
Bekijk ook andere recepten

Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in1 reacties
angelina
super lekker!! een succes met pasen!