#HappyLunchtime! De lunch…

…van het alfabet!!

 

Toen ik eind mei dit broodje met aardbeien, brie en chocolade (omgedoopt tot het ABC-broodje) plaatste liet ik je weten dat het DEF-broodje snel zou volgen.

Snel is het inmiddels niet meer, maar het gaat gebeuren!
En na het DEF-broodje volgt snel het GHI-broodje… dat staat al vast!

Dit gaat door tot we het broodje met de Z hebben gegeten.

Ik verklap wel alvast dat het niet allemaal broodjes zullen zijn. Er zitten een paar andere ‘dingen’ bij, het zijn wel allemaal lunches.

Ik kan me voorstellen dat de meeste van ons (ja ook ik) op werkdagen niet altijd (of altijd niet) de mogelijkheid hebben om deze broodjes vers te maken (of op te warmen). Daarom plaats ik de lunches op vrijdagochtend. Zodat je ze in het weekend, als je waarschijnlijk iets meer tijd hebt, kunt maken..

Na een werkweek heb je namelijk wel een heerlijke lunch in het weekend verdient!!

Al is het natuurlijk afwachten of ik met iedere letter en lekker ingrediënt kan bedenken die goed bij de overige ingrediënten past. We zullen zien!

Lees hier het recept voor het overheerlijke ABC-broodje. De start van de #HappyLunchtime reeks! Een verrassende combinatie met aardbeien, brie en chocolade. Liefst nog mét balsamico… HEERLIJK!!

 


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
3 comments

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk