Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

BoxBites

Boxbites 01

Het vinden van goede tussendoortjes is niet altijd makkelijk. Zelf ben ik geneigd om snel naar een lekker koekje of chocolade te grijpen als ik trek heb in iets lekkers. De ‘tussendoortjesmarkt’ als ik het zo mag noemen wordt in Nederland gedomineerd door de Marsen en de Twixen. Zonde, want er is zoveel meer mogelijk!

Om er voor te zorgen dat je een verantwoord tussendoortje voor handen hebt is er nu BoxBites!

Bij BoxBites gaan lekker en gezond samen. BoxBites verzameld de beste snacks uit binnen en buitenland. Want juist in het buitenland (bijvoorbeeld Amerika) is de keuze voor lekkere gezonde tussendoortjes groot.

Voor gezonde tussendoortjes hoef je dus niet meer de supermarkt of biowinkel af te struinen, je besteld ze via BoxBites!

BoxBites is verkrijgbaar in drie boxen: de Mini (8 snack voor € 19,-) Original (18 snacks voor € 29,-) en Big Box (54 snacks voor € 79,-).

Zo werkt het: op de website kies je voor een box, je vult je gegevens in en betaald via IDEAL. Vandaag vóór 16:00 uur besteld? Je bestelling gaat de volgende werkdag op de post!
De box wordt eenmalig verzonden en je betaald geen verzendkosten. Bij BoxBites zit je dus nergens aan vast. Je kunt eenmalig of vaker bestellen.

Bonus: de tussendoortjes van BoxBiteszijn gezond en vrij van kunstmatige onzin, gluten en geraffineerde suikers.

Boxbites 03

In de Mini box die ik van BoxBites heb ontvangen zaten bovenstaande snacks. Zoals je ziet is het een gevarieerde mix aan lekkere gezonde snacks. Persoonlijk vind ik het ontzettend leuk dat het een verrassing is welke tussendoortjes je krijgt. En het is extra leuk dat er in de BoxBites ook tussendoortjes zitten waar ik nog niet mee bekend was.

Ga voor meer informatie en het bestellen van een box naar BoxBites.nl

De win-actie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.

Win!

Wil je ook een BoxBites proberen? Dat kan, want ik mag een doosje weggeven! Laat je reactie onder dit bericht achter om kans te maken op de BoxBites.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

119 Reacties

 1. Christine 5 november 2014 om 18:53

  Boxbites is welkom in België ;)

 2. Marijke 5 november 2014 om 19:19

  Wat een leuke winactie! Halloween is helaas net voorbij…. maar het zijn perfecte snacks voor iedere dag. Ik hoop dat ik het pakket win!

 3. rita vuurens 5 november 2014 om 20:49

  Wat een geweldig initiatief. Ik vind het superleuk om in de keuken gezonde bites te creëren, maar wat ik echt mis is het even snel pakken van een tussendoortje, dat je gewoon in je jaszak kunt stoppen, lekker voor onderweg. Ik zou dan ook graag de boxbites willen ontvangen en uitproberen.

 4. Joyce 6 november 2014 om 11:08

  Wat een superleuk idee de boxbites! Ik had er nog nooit van gehoord maar heb gelijk op de site gekeken. Ik weet nu a zeker dat ik de mini box cadeau ga geven aan een vriendin van mij. Die is net als ik bewust bezig met eten en dol op tussendoortjes. Leuk idee als je niet altijd je tussendoortjes zelf wilt klaar maken.

 5. Ri 6 november 2014 om 12:14

  Ik ben heel benieuwd naar BOXBITES! Dus ik doe graag een gooi naar zo’n box.

 6. Inge 6 november 2014 om 13:16

  Lijkt me lekker en kan mij miss helpen om het laatste ”rolletje” buik te laten verdwijnen…

 7. Myrthe 6 november 2014 om 16:35

  Oeh….op de valreep… Ook ik ding graag mee naar zo’n heerlijk pakket! Ideaal voor als ik even geen zin heb om over mijn tussendoortjes na te denken! Lekker en verantwoord, wat wil je nog meer?!?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *