BoxBites

Boxbites 01

Het vinden van goede tussendoortjes is niet altijd makkelijk. Zelf ben ik geneigd om snel naar een lekker koekje of chocolade te grijpen als ik trek heb in iets lekkers. De ‘tussendoortjesmarkt’ als ik het zo mag noemen wordt in Nederland gedomineerd door de Marsen en de Twixen. Zonde, want er is zoveel meer mogelijk!

Om er voor te zorgen dat je een verantwoord tussendoortje voor handen hebt is er nu BoxBites!

Bij BoxBites gaan lekker en gezond samen. BoxBites verzameld de beste snacks uit binnen en buitenland. Want juist in het buitenland (bijvoorbeeld Amerika) is de keuze voor lekkere gezonde tussendoortjes groot.

Voor gezonde tussendoortjes hoef je dus niet meer de supermarkt of biowinkel af te struinen, je besteld ze via BoxBites!

BoxBites is verkrijgbaar in drie boxen: de Mini (8 snack voor € 19,-) Original (18 snacks voor € 29,-) en Big Box (54 snacks voor € 79,-).

Zo werkt het: op de website kies je voor een box, je vult je gegevens in en betaald via IDEAL. Vandaag vóór 16:00 uur besteld? Je bestelling gaat de volgende werkdag op de post!
De box wordt eenmalig verzonden en je betaald geen verzendkosten. Bij BoxBites zit je dus nergens aan vast. Je kunt eenmalig of vaker bestellen.

Bonus: de tussendoortjes van BoxBiteszijn gezond en vrij van kunstmatige onzin, gluten en geraffineerde suikers.

Boxbites 03

In de Mini box die ik van BoxBites heb ontvangen zaten bovenstaande snacks. Zoals je ziet is het een gevarieerde mix aan lekkere gezonde snacks. Persoonlijk vind ik het ontzettend leuk dat het een verrassing is welke tussendoortjes je krijgt. En het is extra leuk dat er in de BoxBites ook tussendoortjes zitten waar ik nog niet mee bekend was.

Ga voor meer informatie en het bestellen van een box naar BoxBites.nl

De win-actie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.

Win!

Wil je ook een BoxBites proberen? Dat kan, want ik mag een doosje weggeven! Laat je reactie onder dit bericht achter om kans te maken op de BoxBites.


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
119 comments
 1. Oh wat leuk! Een verrassingspakketje… Elke avond op de bank is het weer smullen dan. Is leuker en lekkerder dan het droge “gezonde” koekje wat hier in de kast ligt; )

 2. Nom nom nom. ik ben echt een koekiemonster maar als het beter kan wil ik het zeker proberen. danlaaat ik even mijn koekjes staan voor dit :D

 3. Wat een leuk en gezond iets! Met een puberzoon die altijd honger heeft maar gevoelig is voor kunstmatige dingen is dit wel een uitkomst… alleen…… komt het door de smaakproef van deze puber??? Want ook al zal het niet “cool” zijn… als het lekker is , eet hij het gelukkig toch wel…

 4. Ben sinds kort aan het opletten met wat ik aan suikers etc binnen krijg, maar vind het lastig om lekkere tussendoortjes te vinden.
  Dit zou een mooi uit probeersel zijn als ik zou winnen! Ik ben enthousiast!!! :)

 5. Wat n leuke actie. Ik let op de lijn, want de zwangerschapskilo’s zijn nog niet verdwenen… Desalniettemin wil je soms even snacken en dan is verantwoord altijd beter. Bovendien is de tweeling nu anderhalf en dan wordt verantwoord snacken nog veel belangrijker. Goede gewoontes leer je immers jong. In nederland is er inderdaad beperkte keuze dus n dergelijke box zou n super verrassing zijn… Duimen dus! =D

 6. Ben ook wel heeeeeel benieuwd naar de box! Vind het momenteel wel vrij prijzig, maar wie weet is het zo lekker dat ik het vaker bestel!

 7. Leuk zeg! Ik ben altijd op zoek naar verantwoorde tussendoortjes, maar dat is inderdaad een uitdaging. Ik ben dan ook super benieuwd naar deze box!

 8. Het is inderdaad soms nog best lastig een gezond tussendoortje te kiezen. Een koekje is erg makkelijk..
  Leuk dat dit pakket uit zoveel verschillende soorten bestaat en in handige portieverpakkingen. Toevallig kreeg ik deze week op de universiteit zo’n zakje van Just Nuts uitgedeeld en lekker dat dat was! Nu ben ik ook super benieuwd naar alle andere soorten. :)

 9. ohhhhhhh ik ben nu al verliefd op deze tussendoortjes! Ik fiets, los van onze wekelijkse boodschappen bij de AH, altijd nog even apart naar de natuurwinkel om wat lekkere en gezonde tussendoortjes te kopen! Ik zou deze box heeeel graag winnen!

 10. Ik vind het best moeilijk om verantwoorde snacks (die ik kan eten voor het sporten) te vinden zonder glucose-fructose siroop of andere toevoegingen die er niet in thuishoren. Tijdens een reis naar Amerika was het inderdaad makkelijker om ‘verantwoorde’ tussendoortjes te vinden. Dit lijkt de ideale oplossing

 11. Hoi Brenda, Ik ben een groot fan van jouw, en volg je overal:) Mede daarom zou ik heel graag deze box willen winnen, als student heb ik helaas geen cent over om zelf zulke heerlijke koekjes te kopen en graai daarom toch snel naar een saaie sultana. Het lijkt me erg leuk! Groetjes!

 12. Oeh! Ik heb de Boxbites al eens opgezocht en het lijken me allemaal heerlijke dingen die er in zitten! Ik probeer gezonder te snacken, omdat ik vaak last had van bloedsuikerdalingen , maar wil dan nog wel lekkere dingen eten en niet altijd een appel of worteltjes (al vind ik die ook heerlijk!). De Boxbites zouden een uitkomst zijn, ook omdat je daarmee lekker kunt variëren. Ik hoop ze dus via deze winactie te kunnen proberen.

 13. Wat een leuke winactie! Ik had nog niet eerder van Boxbites gehoord, maar wat een idee. Het is inderdaad altijd zo zoeken naar lekkere, gezonde tussendoortjes, ideale oplossing zo’n box. Doe graag mee met deze winactie, heel benieuwd naar de box met inhoud …

 14. leuk zo’n box in de brievenbox, naast dat het gezond is ook het gevoel dat dan terug komt als paps thuis kwam met een kerstpakket en die mocht je als kind uitpakken :)!

 15. Super leuk! Ik mag sinds kort vanwege PDS geen gluten en lactose meer eten en daarnaast probeer ik ook te minderen met suiker. Dus dit pakketje zou bij mij heel goed van pas komen :)

 16. Het is inderdaad enorm lastig om goede en verantwoorde tussendoortjes te vinden en daar ook nog eens mee af te kunnen wisselen. Deze box winnen? Graag!

 17. Wat zou ik deze box graag aan mijn zus willen geven! De zus die niets liever eet dan een chocoladesnack, een kitkat of een handje m&m’s maar oh, zo graag een gezond alternatief wil. Lijkt me echt zo leuk om haar hier mee te kunnen verassen. :)

 18. Heerlijk zeg, dat zou ik graag willen proberen. Blijft toch iets, die tussendoortjes. Ik neem 2 fruit, maar daarna val ik toch vaak voor iets ongezonders.

 19. Dat lijkt me ideaal voor als ik haast heb! Het liefst neem ik zelfgemaakte tussendoortjes mee, maar dat schiet er nou eenmaal af en toe bij in. In dat geval zijn deze tussendoortjes ideaal!

 20. Deze heerlijke ‘snackdoos’
  is voor mij als liefhebber van fruit en noten echt een schot in de roos.
  Dan weet ik zeker dat ik de heerlijkste tussendoortjes voor het gezin op tafel zet
  en beleven wij veel eet- en snoeppret.

 21. OOOH dit is zo ideaal. een box met gezonde tussendoortjes, kan ik wel gebruiken tijdens het studeren. Ben zelf enorm fan van justnuts en ben zeer benieuwd naar de rest

 22. Wat een leuke winactie weer! Ik had de gezonde snacks al voorbij zien komen op andere sites. Lijkt me heel leuk om ze te mogen proberen.

 23. Ik wil deze box graag winnen! Mijn gezonde tussendoortjes gaan niet verder dan een plakje ontbijtkoek, een eierkoek, (gedroogd) fruit. En soms een zelfgemaakt dadelhapje. Daarom ben ik erg benieuwd naar deze verantwoorde tussendoortjes.

 24. Wat een leuk idee, BOXBITES! Ik ben dol op tussendoortjes en ga vaak op zoek naar een gezonde oplossing, omdat mijn buik niet al die toegevoegde rotzooi aan kan. Daar zou dit dus de juiste oplossing voor zijn!

 25. Wat een leuke actie, ik ben erg benieuwd naar de gezonde tussendoortjes! Ik probeer het ook zo gezond mogelijk te houden, maar kom nooit veel verder dan fruit en noten… moet beter kunnen haha :)

 26. Ik ben benieuwd maar sceptisch. De zogenaamde “gezonde” snacks zitten vaak toch nog vol kunstmatige zoetstoffen en juist daar ben ik niet zo van. Maar hierboven staat dat het niet zo is. Dus, ik zeg: overtuig me!!
  Bovendien zijn we ook best goed bezig ook onze kindjes te weerhouden van “troep” (lees: E-nummers en andere kunstmatige bagger), terwijl ze al niet zoveel krijgen, maar af en toe een redelijk gezonde vervanger is prima. Dusss ;)

 27. Oeh, deze box zou ik graag winnen. Mijn zoontje is inmiddels 1 jaar maar ik krijg de laatste zwangerschapskilos er maar niet af. Nu heb ik besloten vrij van geraffineerde suikers te gaan eten en daarbij zou deze box heel goed van pas komen. Geen ongezonde troep meer tussendoor, maar healthy snackies!

 28. Oeh, deze box zou ik graag winnen. Mijn zoontje is inmiddels 1 jaar maar ik krijg de laatste zwangerschapskilos er maar niet af. Nu heb ik besloten vrij van geraffineerde suikers te gaan eten en daarbij zou deze box heel goed van pas komen. Geen ongezonde troep meer tussendoor, maar healthy snackies!

 29. Ik wil ‘t wel proberen.

  Mooie tegenstrijdigheid in de tekst. “Want juist in het buitenland (bijvoorbeeld Amerika) is de keuze voor lekkere gezonde tussendoortjes groot.” Ja, want Amerika dat is een gezond voorbeeld, helemaal geen mensen met obesitas. :P

 30. JAAA. Hie word ik gelukkig van! Ik hou veel van eten en koken en dit soort heerlijke snacks zijn voor mij een must! Zelf maak en verkoop ik zelf ook gezonde snacks in de caravan van Stukkie Beter (Mijn zus dr bedrijfje). Deze dadels ken ik trouwens! By far de aller lekkerste dadels die ik ooit heb geproeft! Dus alsjebliefffft stuur dit heerlijke pakketje naar deze geldloze gezondesnackbehoeftige studente

 31. Oh, dit zou echt ideaal voor mij zijn! Ik heb moeite met het kiezen van gezonde tussendoortjes, en verval daardoor telkens in mijn oude gewoonten.. Ik zou heel graag verschillende gezonde tussendoortjes willen proberen, het lijkt als de perfecte vervanger voor wat ik nu eet :)

 32. Jippie, een winactie! En wat lijkt het me leuk om te winnen :) Meestal ben ik wat pessimistisch over dit soort winacties en denk ik al gauw: ‘ik ga toch niet winnen’. Maar waarom eigenlijk niet? Niet geschoten is immers altijd mis.

  Al een keer eerder verlekkerd op de site van BoxBites gekeken, maar als arm studentje vond ik het vrij prijzig. Ik probeer creatief te zijn om goedkoop, suikerloze tussendoortje binnen te krijgen.. Maar dit wordt al gauw eentonig óf veel werk om alles zelf te maken (hoewel dat wel erg leuk is :D).

 33. Wat een super leuke win-actie. Ik doe graag mee. Wat leuk dat je dit mag weggeven. Ik probeer al een tijdje gezonder te eten en ben nog steeds op zoek naar lekkere en gezonde tussendoortjes (iets anders dan fruit of groenten). Daarom zou ik heel graag dit pakket willen winnen.

  Groetjes,
  Edmée

 34. Een box met gezonde tussendoortjes, die toch ook de lekkere trek te lijf kunnen gaan. In de eeuwige strijd om een verplicht glutenvrij dieet te combineren met gezond eten, maar ook af en toe wat lekkers, zonder terug te moeten vallen op veelal saai en duur, lijkt dit me een verfrissend en vooral lekker alternatief met een betere prijs-kwaliteit verhouding!

 35. Hoi Brenda, wat leuk! Ik ben al tijden op zoek naar lekkere maar toch verantwoorde tussendoortjes voor mezelf en onze drie kids! Dit lijkt me heel geschikt en willen het dolgraag proberen!!

 36. Dat is nog eens wat anders. Zit in de overgang en krijg de kilo’s er moeilijk af. Met deze tussendoortjes gaat het misschien wat gemakkelijker. Zeker het proberen waard.

 37. kijk! Dit is ideaal.. Het inderdaad zo lastig om te vinden en je moet er inderdaad vaak speciaal voor naar de biologische winkels. Daarom grijp ik ook altijd naar de minder gezonde varianten met chocolade etc ..

 38. Met dit herfstachtige weer heb ik vaak zin in een warme kop thee met iets lekkers erbij, dus deze box met verantwoorde tussendoortjes komt als geroepen!

 39. Heerlijk….ik doe graag mee! Lekker Flikken Maastricht kijken met m’n dochter onder het genot van een gezonde snack!! Leuke actie!

 40. Ik doe graag mee met deze wedstrijd! Eigenlijk omdat ik het te moeilijk vind al die heerlijke chocola te laten liggen…dus hard op zoek naar gezonde (en net zo lekkere) alternatieven!

 41. Wat een ontzettend leuke winactie! Ik hou van verrassingen en ben al enige tijd aan het speuren naar gezonde en gevarieerde tussendoortjes dus deze box lijkt perfect. En natuurlijk heel fijn als je er gratis eentje kunt uitproberen.

 42. Wow, dit is nog weer es ff wat anders dan mijn zelfgemaakte mueslirepen, dadel-notenkoeken of bananenbrood………
  En het ziet er ook zo heerlijk gezellig uit.
  Ik zou het graag es uitproberen en wacht met spanning af… :)

 43. Wauw, dit lijkt mij echt geweldig om een keer te proberen. Zomaar op deze site terecht gekomen, maar zeker niet de laatste keer. Een gezond tussendoortje, it’s not a diet, ít’s called eating healty.

 44. Ik probeer altijd zo gezond mogelijk te eten maar met mijn reisschema is dat soms lastig en als er dan wordt gegeten is het vaak met anderen waardoor het niet perse gezond is.

  Ik heb mijn eerste box zojuist besteld maar met mijn reizen in het vooruitzicht (in November welgeteld 5 dagen thuis) is een extra box altijd welkom ; )

 45. Wat een goed concept! Ben heel benieuwd! Goede snacks zijn soms zo lastig te vinden… Meestal bak ik iets op zondag voor de week maar daar heb ik niet altijd tijd voor. Dit zou echt de oplossing zijn!

 46. Al zo lang op zoek naar een box met GEMIXTE gezonde tussendoortjes! En nu eindelijk gevonden. Anders moet je namelijk al gauw bijvoorbeeld 12 keer hetzelfde tussendoortje, totaal niet gevarieerd maar ook saai! Dit is 1 hele grote verrassing en dat maakt het extra tof!

 47. Wat een leuke winactie! Halloween is helaas net voorbij…. maar het zijn perfecte snacks voor iedere dag. Ik hoop dat ik het pakket win!

 48. Wat een geweldig initiatief. Ik vind het superleuk om in de keuken gezonde bites te creëren, maar wat ik echt mis is het even snel pakken van een tussendoortje, dat je gewoon in je jaszak kunt stoppen, lekker voor onderweg. Ik zou dan ook graag de boxbites willen ontvangen en uitproberen.

 49. Wat een superleuk idee de boxbites! Ik had er nog nooit van gehoord maar heb gelijk op de site gekeken. Ik weet nu a zeker dat ik de mini box cadeau ga geven aan een vriendin van mij. Die is net als ik bewust bezig met eten en dol op tussendoortjes. Leuk idee als je niet altijd je tussendoortjes zelf wilt klaar maken.

 50. Oeh….op de valreep… Ook ik ding graag mee naar zo’n heerlijk pakket! Ideaal voor als ik even geen zin heb om over mijn tussendoortjes na te denken! Lekker en verantwoord, wat wil je nog meer?!?

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk