Filmpje: Jam maken met Jam en Zo

Jam enzo de boer op collage

Vandaag heb ik weer een filmpje gemaakt, ik neem jullie mee de boer op!

Ik ging langs bij Jam en Zo in Oosterblokker. Eigenlijk ben ik niet zo van de jam (behalve als ik ziek ben). Maar sinds ik vorig jaar de huisgemaakte jam van Thessa van Jam en Zo heb geproefd ben ik om. Toen Thessa me vroeg of ik bij haar langs wilde komen om de moestuin te bekijken en samen jam te maken zei ik dan ook volmondig, ‘Ja, leuk!’

Thessa verkoopt in haar ‘jamhuisje’ op de Noorderdracht 45 in Oosterblokker de lekkerste huisgemaakte jammen, chutneys, stoofpeertjes, limonade en nog veel meer. Thessa gebruikt voor deze producten zoveel mogelijk ingrediënten uit haar eigen moestuin, en dat wilde ik weleens zien!

Thessa nam me mee de tuin in, en daarna doken we de keuken in om samen een nieuwe jam te maken. Kijk mee:

Klik hier als je het filmpje niet kunt zien.

Wil je mijn filmpjes als eerste zien? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal!

Ga voor meer informatie, en het bestellen van jam en pakketten naar jamenzo.nl Het jamhuisje op Noorderdracht 45 in Oosterblokker is 7 dagen per week geopend. Je vindt het vlakbij de Intratuin.


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
5 comments
  1. Brenda, mijn complimenten voor je site. En wat leuk hoe je dat allemaal doet.
    Heb erg genoten van het filmpje over Jam en Zo met mijn dochter Thessa.
    En van de andere filmpjes ook hoor. Heel leuk en spontaan gedaan.
    Heerlijke recepten zie ik en de vegetarische ga ik snel uitproberen. Dank je wel dat je dit allemaal met anderen wilt delen…

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk