Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Filmpje: how to Rollade maken

Rollade maken 01

De decembermaand staat voor de deur en dus beginnen we ook na te denken over de kerstdagen én het kerstdiner. Zeg je kerst, dan zeg ik rollade. Ik vind het heerlijk om met het kerstdiner of kerstontbijt rollade te eten. Het leek me daarom wel eens leuk om zelf een rollade te maken. En wie kan me dat beter leren dan mijn eigen slager?

Ik ging bij Keurslager Timo Boon langs en hij leerde mij (en dus ook jullie) hoe je het beste een rollade kunt knopen. Er zijn nog best veel dingen waar je om moet denken. Maar met deze uitleg er bij kunnen we allemaal onze eigen rollade maken.

Klik hier als je de video niet kunt zien. Wil je mijn filmpjes als eerste zien? Abonneer je dan op mijn Youtube kanaal!

Het uitgeschreven recept van mijn gevulde rollade verschijnt deze week op het blog.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

4 Reacties

 1. Emily van Kampen 29 november 2014 om 16:44

  Handige uitleg! We eten hier vaak rollade met de kerstdagen, maar ik heb er nog niet eerder een zelf opgebonden. Het lijkt me leuk om hem dan zelf te vullen en te kruiden.

 2. Dirk 7 juni 2015 om 01:25

  Die oventhermometer? Wordt die niet de tempratuur van de oven?

  1. Brenda Kookt 8 juni 2015 om 09:32

   Nee de thermometer meet vanaf het puntje van de thermometer, deze zit midden in het vlees. Deze die ik gebruik is ideaal hiervoor. (gekocht bij de kookwinkel)

 3. Annemarie van der Krogt 6 februari 2017 om 08:46

  Hallo Brenda, ik ben vaak op zoek naar recepten voor mijn gasten op de camping en chambres, heel vaak kom ik dan op jouw site terecht. Bedankt voor je recepten en het filmpje over de rollade hebben mijn man en ik met interesse gezien en gelijk toegepast. Was duidelijk nu. Hadden zelfs al een vleesthermometer in huis gehaald. Goed idee om dat zo te ondernemen.
  Ga zo door!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *