Filmpje: how to Rollade maken

Rollade maken 01

De decembermaand staat voor de deur en dus beginnen we ook na te denken over de kerstdagen én het kerstdiner. Zeg je kerst, dan zeg ik rollade. Ik vind het heerlijk om met het kerstdiner of kerstontbijt rollade te eten. Het leek me daarom wel eens leuk om zelf een rollade te maken. En wie kan me dat beter leren dan mijn eigen slager?

Ik ging bij Keurslager Timo Boon langs en hij leerde mij (en dus ook jullie) hoe je het beste een rollade kunt knopen. Er zijn nog best veel dingen waar je om moet denken. Maar met deze uitleg er bij kunnen we allemaal onze eigen rollade maken.

Klik hier als je de video niet kunt zien. Wil je mijn filmpjes als eerste zien? Abonneer je dan op mijn Youtube kanaal!

Het uitgeschreven recept van mijn gevulde rollade verschijnt deze week op het blog.


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
4 comments
  1. Hallo Brenda, ik ben vaak op zoek naar recepten voor mijn gasten op de camping en chambres, heel vaak kom ik dan op jouw site terecht. Bedankt voor je recepten en het filmpje over de rollade hebben mijn man en ik met interesse gezien en gelijk toegepast. Was duidelijk nu. Hadden zelfs al een vleesthermometer in huis gehaald. Goed idee om dat zo te ondernemen.
    Ga zo door!

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk