Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Snap Shots februari #1

Snap Shots februari 0108
Daar zijn ze weer, de snap shots. Ik dacht dat de eerste twee weken van februari niet zo bijzonder waren. Gewoon normaal. Dat komt voornamelijk doordat het qua werk voor het blog nogal druk had. Maar als ik naar de collage hierboven kijk dan kan ik wel concluderen dat ik ook veel leuke dingen heb gedaan, en best wel heel erg lekker heb gegeten.

Kijk mee naar de afgelopen 2 weken in foodfoto’s, de Snap Shots!

Snap Shots februari 0101

Zondagsontbijtje voor hem en haar.

Crispy bacon, is good for me..!

Snap Shots februari 0102

Lazy Sunday! ‘s Middags lekker met een kommetje soep op de bank. Deze keer ging ik voor een kommetje snert uit de vriezer. (ik gebruikte dit recept als basis)

Diezelfde zondag genoot ik van de healthy fish and chips. Dit was ook zoo lekker! Het recept heb ik afgelopen zondag al met jullie gedeeld (klik).

Snap Shots februari 0104

Gall & Gall nodigde me uit voor een wijnproeverij. Dat was ook zeker niet verkeerd. Binnenkort vertel ik jullie meer over de heerlijke wijnen die ik heb mogen proeven.

Kinder bueno in de trein.. ook al zo lekker :)

Snap Shots februari 0103

Afgelopen weekend mocht ik het nieuwe Van der Valk Hotel Hoorn testen. Not bad at al….
Deze week ga ik jullie nog veel meer snap shots laten zien van dit korte maar heerlijke tripje.

Snap Shots februari 0106

Nu ik vaker thuis werk komt het voor dat ik een hele dag niemand spreek. Voor de gezelligheid schuif ik bij de lunch soms aan bij pap en mam. Mam bakte een eitje zoals ik hem het liefste heb: aan twee kanten gebakken met ham en kaas en een ‘heel bolletje’ zoals we dat vroeger noemde.

Tomatensoep in the making!

Snap Shots februari 0105

Michael van Suzette Creperiebar Alkmaar leerde me hoe ik zelf crêpes kan maken. En het leuke is: dit gaan we ook aan jullie laten zien! Stay tuned!

Deze perencake ging op Instagram door het dak! Gelukkig mocht ik dit recept ook heel snel met jullie delen! Heb je hem al gezien? Of misschien zelfs al gemaakt?

Snap Shots februari 0109

Weer een soepje :) Albert Heijn verkoopt sinds kort een kit voor verse boerenkoolsoep, ik mocht hem testen. Het was lekker, maar ik vond hem wel erg zout. De volgende keer zou ik er meer water en misschien iets meer boerenkool bij doen.

Snap Shots februari 0111

Ik had al veel te lang geen bananenpannenkoekjes gegeten bij het ontbijt. Dat kan natuurlijk niet ;)

Lunch: een lekker broodje met homemade eiersalade met zalm.

Snap Shots februari 0110

Afgelopen week stond een van mijn recepten in de Flair! Heb je me gespot?

Ik eindig dit fotodagboekje met een heerlijke avond met vriendinnen bij ‘ Gewoon Lekker’ in Wervershoof. Hier bestel je meerdere kleine gerechtjes voor een vaste prijs. Er was meer dan genoeg keuze, ik was verrast dat het zo lekker was.

 Hoe was de start van jullie februari? Heb je tussen de drukte door ook kunnen genieten van heerlijke dingen?

———————————————
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen? LIKE Brenda Kookt op Facebook, of VOLG me op twitter of Bloglovin
Op Instagram komen de lekkerste food snap shots voorbij!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

3 Reacties

  1. Els 17 februari 2015 om 08:30

    Dat ziet er weer heerlijk uit ik zal nu ook gauw gaan ontbijten krijg er trek van

  2. kelly 17 februari 2015 om 09:23

    Hmm..broodje eiersalade met zalm!!! En zeker wel al hele lekkere dingen gemaakt en gegeten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *