Enquête Brenda Kookt 2015

Enquete Brenda Kookt 2015

Na drie jaar Brenda Kookt leek het me goed om weer even te evalueren. Waar staat Brenda Kookt, wat gaat goed en wat wil ik anders?

Voor mezelf heb ik een aantal speerpunten opgesteld waar ik aan wil werken. Daarnaast telt jouw mening natuurlijk ook! En ik ben razend benieuwd naar waar jullie vandaan komen en hoe vaak je langskomt op de site.

Daarom wil ik je vragen of je een korte enquête in wilt vullen. Het kost hooguit een paar minuutjes van je tijd.

– De Enquête is gesloten –

Alvast super bedankt voor het invullen van de vragen. Ik ben ontzettend benieuwd naar de resultaten en ga met jullie antwoorden aan de slag! De resultaten van de enquête zal ik binnenkort delen op het blog.

Foto’s marloesnieuweboer.com

———————————————

Op de hoogte blijven? Volg mijn blog via FacebookTwitter of Bloglovin
Op Instagram (username @brendakookt) komen de lekkerste foodfoto’s voorbij!

 


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
13 comments
  1. beste mevrouw Brenda ik zit er nog niet zolang op maar ik vind het wel heel leuk en lekker heb er al wat van gekookt dank je leer er ook nog wat van al ben ik 68 jaar je bent nooit te out om te leren vriendelijke groet Hermina

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk