Snap Shots van mijn Paasweekend

Snap Shots 01

Yeah, een extra editie van de Snap Shots! Ik heb een ontzettend lekker food-paasweekend gehad. Er zijn twee foodfestivals bezocht en hier heb ik natuurlijk veel foto’s van gemaakt. Daarom vond ik het een extra editie van de Snap Shots waard, de paaseditie.

Hoe was jouw paasweekend? Heb je ook zo genoten van lekker eten? (en misschien wel iets van Brenda Kookt gekookt?)

Snap Shots 012

Vrijdag middag probeerde ik voor de 287e keer de perfecte Moskovische tulband te bakken. Het recept ging deze keer perfect, alleen kreeg ik de tulband niet perfect uit de vorm. Helaas weer een #fail

Ik ontving een heel mooi pakket van de Sweet Table Shop. Mooie flesjes en rietjes, ideaal voor smoothies en sapjes.

Snap Shots 011

Zaterdag ontbeet ik met granola achter de laptop. De bezoekers aantallen rezen de afgelopen week de pan uit! Er is goed gezocht naar paasrecepten. I like it!

Snap Shots 013

Genieten van de zaterdagmorgen met een smoothie en de nieuwe printable kalender van Elske.

Voor ik van huis ga draai ik een snelle couscouslunch in elkaar. Met twee vriendinnetjes ga ik op naar het CulyFoodFestival!

Snap Shots 004

Daar zijn we! In Sugar City bij Halfweg (een perfecte ruimte voor evenementen) werd het aller eerste CulyFoodFestival georganiseerd. Het was druk, maar niet té. Al waren de workshops wel heel snel uitverkocht. Wij hebben voornamelijk (super lekker) gegeten, gedronken en lekker gekletst. Kijk mee mee naar onze middag:

Snap Shots 009

Nadat we een rondje hebben gelopen hadden we snel een tafeltje te pakken. Hier genoten we van een drankje en de heerlijke labne van Nadia en Merijn.

Snap Shots 010

De hal heeft niet veel aankleding nodig, toch maakte de vele extraatjes het af. Zoals de beschreven spiegels bij de toiletten. Ik zag er inderdaad hongerig uit.. :)

Snap Shots 006

De bitterballen van Kok au Van moesten geproefd worden.. (en check de leuke bitterbal-stand/foodtruck!!)

Snap Shots 005

Selfie met de ladies in de rij voor de hotdogs van Brandt & Levie. Vriendinnetjes Roos en Inge waren mee. De naaktehond ging er wel in, super lekker. Niet alleen het worstje was bijzonder, ook de sauzen waren voortreffelijk.

Snap Shots 007

Daarna was het tijd voor een lekker kopje thee van Dilmah (deze voldeed natuurlijk helemaal aan deze richtlijnen) en een toetje.

Hidde de Brabander maakte mijn macaron klaar.

Snap Shots 008

Et voila. De Fermented Blackberry Macaron, een smaakbommetje!

Snap Shots 003

Eerste paasdag: brunchen bij de schoonfamilie Ik kon het niet laten om ook iets lekkers mee te nemen. Ik maakte een krans van croissantdeeg. Het recept deel ik binnenkort op het blog.

Snap Shots 002

Na de brunch gingen we door naar de kermisborrels van vrienden. Het paasweekend is het altijd kermis in Bovenkarspel. Het was goed weer dus we stonden lekker in de tuin. Tijdens het eten ging de barbecue aan. Broodjes hamburger en worst, super lekker. Daarna gingen we de kroeg in. Hier heb ik geen eetfoto’s meer gemaakt… ;)

Snap Shots 001

Tweede paasdag waren we lekker  thuis. Een mini paasbrunch voor 2. Croissantjes met ham, kaas en ananas. Fruit, (gekochte) tulband en als toetje een beschuitje met nutella en banaan.

Snap Shots 014

2e Paasdag stond er weer een foodfestival op het programma. Samen met Joost ging ik naar het Hoornsche Foodfestival.

Zoals je ziet was de rij om naar binnen te komen nogal lang. Toch viel het me binnen mee. Het was druk, maar gelukkig niet té (ik hoorde dat het zondag wel heel erg druk was, zo druk dat je eigenlijk niet kon lopen). Naast foodstands waren er ook andere dingen vertegenwoordigd, al moet ik eerlijk bekennen dat ik me vooral op de food heb gericht.

Snap Shots 015

Ik baal dat ik de fudge uiteindelijk niet geproefd heb..

Leuk: je kon een foto laten maken, ‘Groeten uit Hoorn’.. Snap Shots 017

De paarden- en grilworst van Slagerij Groot uit Lutjebroek gingen mee naar huis.

En mijn man weet wat lekker is: een patatje stoofvlees.

Snap Shots 018

Ik ging voor een smoothie… :) Al zagen de burgers er ook wel érg goed uit.

Snap Shots 016

Super leuk (en lekker): pinchos!

De salted caramel brownie van Loft der Zotheid kon ik niet weerstaan…

Nadat we thuis waren hebben we gerelaxed met de aller laatste aflevering van House of Cards (het einde!!) en nacho’s op de bank.

Het is nog niet gedaan met de leuke dingen. Morgen vertrek ik met een groep leuke foodbloggers naar Vietnam! Op uitnodiging van Queens Vis gaan we daar de kweek en verwerking van panga bekijken. Panga is heel erg negatief in het nieuws geweest en wij gaan eens onderzoeken wat daar van waar is. Ik ben er ontzettend benieuwd naar en ga jullie natuurlijk op de hoogte houden van mijn avonturen. Volgende week deel ik de snap shots maar ondertussen kun je me ook volgen op Instagram.

———————————————
Op de hoogte blijven? Volg mijn blog via Facebook, Twitter of Bloglovin
Op Instagram (username @brendakookt) komen de lekkerste foodfoto’s voorbij!


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
2 comments
  1. Heel veel plezier in Vietnam en zondag viel het ons eeg mee met de drukte, maar we waren dan ook vroeg, voor half 1 waren we binnen bij de food market in Hoorn.
    Heel erg leuk om te doen en ook een heerlijk patatje stoofvlees genomen.

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk