Tip: Rijst voor- of na het sporten

Lassie rijstadvies

Gesponsord artikel

Rijst eet ik eigenlijk te weinig en als ik het eet dan eet ik het vaak op dezelfde manier. Zonde! Rijst is namelijk licht, gezond en je kunt er lekker mee variëren. Daarom probeer ik de laatste tijd vaker rijst te eten. Zeker als een van ons hierna nog gaat sporten.

Vroeger vond ik het al ideaal als mijn moeder op woensdag een rijstgerecht op tafel zette. Na het eten moest ik direct vertrekken om te gaan sporten. Als ik rijst had gegeten had ik geen last van een volle maag tijdens het sporten. En dat sport natuurlijk veel lekkerder.

Nog steeds vind ik het ideaal om een voedende maar lichte maaltijd te eten voor ik een rondje ga hardlopen. De laatste tijd ga ik steeds vaker voor rijst. Lassie speelt hier op in en deelt Vivians rijstadvies. Gezonde, handige en lekkere tips voor een gezonde(re) leefstijl.

 

 

Voor of na het sporten heb je misschien niet zoveel tijd of zin om nog uitgebreid de keuken in te gaan. Wist je bijvoorbeeld dat je in dat geval heel goed voor Lassie Minuutje Zilvervliesrijst kunt gaan? Dit is een snelle basis voor een gezonde maaltijd, je hoeft het alleen te verwarmen in magnetron of pan. Zo kun je voor of na het sporten toch snel een gezonde maaltijd voor jezelf bereiden.

Wil je ook lekker variëren met rijst? Neem dan een kijkje op Lassie.nl. Hier vind je nog veel meer tips en inspirerende recepten. Ook wordt er uitgelegd waarom en hoe rijst perfect past in een gezonde levensstijl.

Dit is een gesponsord artikel, lees mijn disclaimer


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk