Filmpje: Tofupedia event

Tofupedia eventAfgelopen week bezocht ik lancering van Tofupedia. Dit is een online platvorm dat inspiratie en informatie biedt over tofu. Het doel van Tofupedia is om het sojaproduct toegankelijker te maken voor een breed publiek.

Sterrenchef Niven Kunz en Masterchef deelnemer Naresh Ramdjas hebben ons meegenomen in de wereld van tofu. Ik had zelf nog nooit met tofu gekookt dus was ontzettend nieuwsgierig. Ben ik na deze ervaring een tofufan? Ook dat vertel ik je in deze video.

Vertel me, ben je bekend met tofu? Kook je er wel eens mee?

Video: tofupedia event

Klik hier als je de video niet kunt zien, en vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Zo kun je mijn filmpjes als eerste bekijken.


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk