Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

dé Brenda Kookt met LEV BBQ box!

De box bevat een complete barbecuemaaltijd voor 4 personen!

Wil je 8 juli lekker van de box genieten?
Bestel dan voor donderdag 1 juli21.00,  uur.

Bestel nu:

dé Brenda Kookt met LEV BBQ box!

De box bevat een complete barbecuemaaltijd voor 4 personen!

Wil je 8 juli lekker van de box genieten?
Bestel dan voor donderdag 1 juli 21:00 uur.

Snap Shots juni #2

Snap Shots juni 0212

De snap shots staan bommetje vol deze keer! Afgelopen twee weken bezocht ik verschillende foodevenementen, en is er weer heerlijk gegeten. Als ik zie wat er allemaal in mijn mond is verdwenen mag ik niet klagen ;)

Veel van deze foto’s heb ik ook gedeeld op Instagram. Wat vinden jullie daarvan? Vinden jullie het dubbelop, of maakt het je niet uit? Als je een mening hebt dan hoor ik hem graag :) Zo kan ik bijvoorbeeld inschatten of ik het in de zomer anders moet aanpakken.

Snap Shots juni 0203

Ik kook thuis nooit met tofu en daarom vond ik het extra leuk dat ik was uitgenodigd voor de lancering van #tofupedia. Een online platvorm waar alles op het gebied van tofu te vinden is. Bekijk hier het filmpje dat ik maakte.

Snap Shots juni 0206

Het was Vaderdag! Mijn eigen vader en schoonvader geven we soms een kleinigheidje, en soms ook niet. Net hoe het loopt. Maar deze keer leek het me leuk om Joost, de vader in spé, te verrassen met een lekker ontbijtje en een kleinigheidje. Een week van te voren vroeg ik tussen neus en lippen wat zijn lievelings ontbijt is. Bacon and eggs it is!

Een heerlijke zondag wordt perfect met zelfgemaakte frieten.. <3

Snap Shots juni 0201

Bij Marqt in Haarlem bezocht ik een proeverij van Ella’s Kitchen, hét bioloische merk voor baby- (en kinder)voeding. Ik heb mogen proeven hoe een baby een spruitje en een aardbei proeft. Ik kan je vertellen dat het een hele bijzondere ervaring was. Ik heb het gefilmd, komende week hoop ik je het filmpje te laten zien.

Snap Shots juni 0204

Na het event ging ik de stad in. Bij Sissyboy lunchte ik met een BLT met gegrilde kipfilet, wasabimayo en chips van blauwe aardappel. Daarbij at ik een aardbei-banaan smoothie. Mooie balans hé?

Ook nam ik een blueberrymuffin mee. Deze at ik ‘s avond op tijdens een avondje me-time met een van mijn favoriete series: Greys Anatomy

Snap Shots juni 0208

De buren waren 25-jaar getrouwd. Het feest was van 19.00 tot 23.00 uur. Beetje stom dat wij er niet van uit dingen dat het een compleet diner was ;) Gelukkig hadden we een lichte maaltijd gehad en mag ik nu eten voor 2…

Ik vergeet soms dat ik tussendoor niet moet vergeten te eten. Als ik dat vergeet kan ik een beetje slapjes worden. In de stad moesten we daarom tijdens een shopsessie even iets eten. Omdat het regende werd het een smoothie en broodje ham bij de La Place. Ik had niet zoveel van het broodje verwacht, maar samen met de dressing was het een heerlijk combi.

 

Snap Shots juni 0210

Foodpost! Kitchen and more stuurde me prachtig servies van Laguna Azurro. Deze beauty’s gaan jullie zeker vaker tegenkomen op foodfoto’s!

Op een gegeven moment merkte ik dat de afgelopen weken alles druk is. De site, mijn andere baan en privé. Tel daarbij een zwangerschap op.. daarom besloot ik het zomerrooster eerder in te voeren dan gepland. Een goede beslissing, dat merk ik nu al. Ik heb nu meer rust en kom toe aan andere dingen. Hier lees je meer over het zomerrooster en wat het precies inhoudt.

Snap Shots juni 0209

2x pure verwennerij: een kaascroissant op het werk. Ik kan me niet herinneren dat ik de afgelopen 6 jaar ooit een kaascroissant heb gekocht in het restaurant, maar deze keer genoot ik er erg van :)

En brownies zijn natuurlijk altijd goed. Ik pakte dit recept er weer eens bij. Het blijft een topper!

Snap Shots juni 0211

We testten de Mathijs Maaltijdbox. Of eigenlijk testte Joost het want hij mocht deze drie dagen koken. Het voordeel is dat de gerechten binnen 30 minuten op tafel staan. Wel vind ik het persoonlijk lastig als een ander me de hele week verteld wat ik moet gaan eten. Ik bepaal liever zelf. Maar voor anderen kan het wekelijkse pakket zeker een uitkomst zijn.

Hebben jullie me gespot in het #AHOntdek couponboekje van de Albert Heijn? Super leuk dat dit boekje door heel Nederland is verspreid. Ik vertel meer over de Vanilleyoghurt van La Fermiere, een echte topper! Hier lees je er meer over en geef ik tips.

Snap Shots juni 0202

Vriendinnetje Marloes zette me op de kiek! Het werd tijd voor nieuwe foto’s op de site, en voor de media. Het leek ons goed om het nu te doen voordat ik straks met een hele dikke buik (en een plofkop?) rondloop. Tip: Marloes maakt niet alleen hele mooie schoolfoto’s van de kids maar doet er ook andere projecten bij. 

Snap Shots juni 0207

Ik ben mega trots op mijn eerste aardbeitjes! Ik kan niet wachten tot ik ze straks op kan eten. Het is nu maandagavond, ik ga ze zo snel nog extra water geven. Dat is wel nodig met dit warme weer, al vergeet ik het regelmatig..

Mijn favoriete barbecuegerecht deze zomer: witlof met spek! Hier hoop ik deze zomer nog veel vaker van te kunnen genieten. Klik hier voor het recept

Snap Shots juni 0205

Ik sloot de maand af met een etentje met vrienden. We aten bij Van Dis in Hoogkarspel, een nieuw restaurant bij ons in ‘de Streek’. We hebben lekker genoten. Ik at een uiensoepje, halve krielkip van de Big Green Egg en toe een crème brûlée. Alle drie de recepten waren geslaagd. De high tea is ook een aanrader, en komende week ga ik de lunch nog even testen ;) Tip: zorg er wel voor dat je reservering goed genoteerd wordt! Al moet ik zeggen dat ze ook heel erg flexibel zijn als dat niet het geval is..

 

De afgelopen weken waren lekker druk, de komende tijd hoop ik het iets rustiger aan te doen. Ook wordt het tijd dat ik ga beginnen aan de babykamer en babyuitzet. Al hoeft dat natuurlijk niet te betekenen dat er minder snap shots zijn de volgende keer. Ik moet toch eten, kan ik er net zo goed voor zorgen dat ik er een foto van maak..
Ik ga nog een paar weken werken, voor de site doe ik het nu al iets rustiger aan maar in augustus ga ik een paar weekjes écht op vakantie. Ook mag ik nog een paar dagen naar Terschelling én gaan we naar de camping. Dit zien jullie natuurlijk allemaal terug in de Snap Shots!

———————————————
Op de hoogte blijven? Volg mijn blog via FacebookTwitter of Bloglovin
Op Instagram (username @brendakookt) komen de lekkerste foodfoto’s voorbij!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *