Filmpje: Biggest Bloggers BBQ

Filmpje Biggest Bloggers BBQ

De afgelopen maand organiseerde ik samen met Sabine een barbecue, The Biggest Bloggers BBQ was de perfecte gelegenheid om onze bezoekers (jullie dus!) te ontmoeten. Ik heb jullie er al veel over verteld, onder andere in het sfeerverslag dat ik deelde. Vandaag deel ik iets anders leuks, namelijk hét filmpje dat tijdens onze barbecue is gemaakt!

De barbecue was powered bij MAGGI. Zij waren aanwezig om een sfeerfilmpje voor de nieuwe MAGGI BAK & BBQ Marinade te maken. Het filmpje is prachtig geworden!

Het filmpje geeft de sfeer van onze barbecue super mooi weer. Niet alleen de marinade staat centraal in het filmpje, maar ook de leuke barbecue-ideetjes die we tijdens de barbecue serveerden. Bekijk het filmpje;

Naast ‘de hoofdfilm’ was er ook een stand aanwezig waarin Loran van MAGGI onze gasten interviewde over een aantal leuke verse-ideetjes voor bij de barbecue. Deze filmpjes (maar liefst 9 stuks!) kun je hier bekijken.

Dit is een gesponsord artikel, lees mijn disclaimer

———————————————

Op de hoogte blijven? Volg mijn blog via FacebookTwitter of Bloglovin Op Instagram (username @brendakookt) komen de lekkerste foodfoto’s voorbij!


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
6 comments

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk