Ga naar de inhoud

Filmpje: Biggest Bloggers BBQ

Filmpje Biggest Bloggers BBQ

De afgelopen maand organiseerde ik samen met Sabine een barbecue, The Biggest Bloggers BBQ was de perfecte gelegenheid om onze bezoekers (jullie dus!) te ontmoeten. Ik heb jullie er al veel over verteld, onder andere in het sfeerverslag dat ik deelde. Vandaag deel ik iets anders leuks, namelijk hét filmpje dat tijdens onze barbecue is gemaakt!

De barbecue was powered bij MAGGI. Zij waren aanwezig om een sfeerfilmpje voor de nieuwe MAGGI BAK & BBQ Marinade te maken. Het filmpje is prachtig geworden!

Het filmpje geeft de sfeer van onze barbecue super mooi weer. Niet alleen de marinade staat centraal in het filmpje, maar ook de leuke barbecue-ideetjes die we tijdens de barbecue serveerden. Bekijk het filmpje;

Naast ‘de hoofdfilm’ was er ook een stand aanwezig waarin Loran van MAGGI onze gasten interviewde over een aantal leuke verse-ideetjes voor bij de barbecue. Deze filmpjes (maar liefst 9 stuks!) kun je hier bekijken.

Dit is een gesponsord artikel, lees mijn disclaimer

———————————————

Op de hoogte blijven? Volg mijn blog via FacebookTwitter of Bloglovin Op Instagram (username @brendakookt) komen de lekkerste foodfoto’s voorbij!

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op