Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Filmpje: proeven zoals een baby dat doet

Proeven als een baby

Sinds ik zwanger ben, ben ik natuurlijk geïnteresseerd in alles op het gebied van baby’s. Waar ik me tot nu toe nog niet in heb verdiept is hoe baby’s eten, wat ik mijn baby later (het duurt tenslotte nog een tijd tot mijn baby mag eten) te eten ga geven.

Toen ik een mailtje ontving over Ella’s Kitchen (een biologisch babyvoedingsmerk) met daarin de uitdaging om zelf te proeven hoe een baby proeft moest ik daar natuurlijk meer van weten. Ik ging op pad naar Haarlem, waar bij Marqt een interessante proeverij plaatsvond.

Baby’s trekken vaak een vies gezicht als ze voor het eerst iets proeven. Hoe komt dit en wat proeven ze? In deze vlog krijg je daar antwoord op. Zo heb ik bijvoorbeeld spruitjes geproefd zoals een baby dat doet. Bekijk snel het filmpje!

Klik hier als je de video niet kunt zien, en vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Zo kun je mijn filmpjes als eerste bekijken!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

3 Reacties

 1. Johanna 19 juli 2015 om 15:55

  Ons kleintje kan elk moment geboren worden en ik had me hier ook eigenlijk nog helemaal niet in verdiept, omdat er natuurlijk nog wel een tijd overheen gaat voordat we met groente en fruit beginnen. Wel goed om te weten dat beginnen met groente ervoor zorgt dat kinderen op termijn meer lekker gaan vinden. Ik ben bang dat mijn ouders dit vroeger precies in de omgekeerde volgorde hebben gedaan, waardoor het bij mij heel lang duurde (en nog duurt) voordat ik bepaalde dingen lekker ging vinden.

  1. Brenda Kookt 20 juli 2015 om 20:15

   Gefeliciteerd met jullie zwangerschap Johanna :) Wat jammer dat het wat langer duurt voor je dingen lekker vindt, ben benieuwd hoe dit voor jouw kindje gaat zijn. Het lijk me ook een hele goede tip.

 2. Tamara - Crazygreatlife 4 augustus 2015 om 10:33

  Wat super leuk! Hier vooral ellas kitchen gegeven als wij een keer een makkelijk hapje gaven of onderweg waren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *