Filmpje: proeven zoals een baby dat doet

Proeven als een baby

Sinds ik zwanger ben, ben ik natuurlijk geïnteresseerd in alles op het gebied van baby’s. Waar ik me tot nu toe nog niet in heb verdiept is hoe baby’s eten, wat ik mijn baby later (het duurt tenslotte nog een tijd tot mijn baby mag eten) te eten ga geven.

Toen ik een mailtje ontving over Ella’s Kitchen (een biologisch babyvoedingsmerk) met daarin de uitdaging om zelf te proeven hoe een baby proeft moest ik daar natuurlijk meer van weten. Ik ging op pad naar Haarlem, waar bij Marqt een interessante proeverij plaatsvond.

Baby’s trekken vaak een vies gezicht als ze voor het eerst iets proeven. Hoe komt dit en wat proeven ze? In deze vlog krijg je daar antwoord op. Zo heb ik bijvoorbeeld spruitjes geproefd zoals een baby dat doet. Bekijk snel het filmpje!

Klik hier als je de video niet kunt zien, en vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Zo kun je mijn filmpjes als eerste bekijken!


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
3 comments
  1. Ons kleintje kan elk moment geboren worden en ik had me hier ook eigenlijk nog helemaal niet in verdiept, omdat er natuurlijk nog wel een tijd overheen gaat voordat we met groente en fruit beginnen. Wel goed om te weten dat beginnen met groente ervoor zorgt dat kinderen op termijn meer lekker gaan vinden. Ik ben bang dat mijn ouders dit vroeger precies in de omgekeerde volgorde hebben gedaan, waardoor het bij mij heel lang duurde (en nog duurt) voordat ik bepaalde dingen lekker ging vinden.

    1. Gefeliciteerd met jullie zwangerschap Johanna :) Wat jammer dat het wat langer duurt voor je dingen lekker vindt, ben benieuwd hoe dit voor jouw kindje gaat zijn. Het lijk me ook een hele goede tip.

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk