Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Pre-order actie: ontvang nu een gratis bewaarmapje bij de scheurkalender!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 Makkelijk & Snel agenda 2022!


Pre-order actie:
ontvang nu een gratis bewaarmapje bij de scheurkalender!

Shap Shots juli #1

 

Snap Shots juli 09

Tijd voor zomerse Snap Shots! De afgelopen weken heb ik hard gewerkt en was ik op een gegeven moment echt aan vakantie toe. Gelukkig bevatten deze Snap Shots ook een aantal zomerse vakantiekiekjes in eigen land!

Ik had een feestje van het werk, verbleef ik op Terschelling, testte verschillende (en veel!) foodproducten en genoot van de zomer. Kijk snel mee naar de snap shots van de afgelopen weken.

Snap Shots juli 04

Een zomerfeestje op het werk, met alcoholvrije Hugo’s én de lekkerste frieten van Alkmaar en omstreken, van de Vlaming.

Snap Shots juli 01

Ik was ‘maar’ 24 uur op Terschelling maar heb ontzettend genoten. Hoogtepunten waren de bitterballen bij de Paviljoen West aan Zee (ultiem relaxen) en het dessert bij Restaurant ‘Op West’ dat in ons hotel gevestigd was. Bekijk hier alle snap shots van ons tripje naar Terschelling.

Snap Shots juli 08

Qua foodpost was het de afgelopen geen komkommertijd. Ik ontving veel pakketjes, de buurtjes hadden het druk met het aannemen van pakketjes voor me.

Ik ontving onder andere de nieuwe Healthbox, dit is een nieuwe exclusieve box die maandelijks wordt verzonden. Naast foodproducten bevat deze box ook andere producten die bijdragen aan een Healthy lifestyle. Deze eerste edite bevatte onder andere: Bites we love, kokosolie van de Body & Fitshop, gekleurde dagcrème van dr. Hauschka, Chia Zaad van Big Food en Grød havermout. Klik hier voor meer informatie over deze box.

Op het Terschellingerstrand genoot ik van de Sweet & Salty Pretzels van Brauerfood, het zijn pretzels met gezouten caramel. Hemels!

Ontbijten met de nieuwe Crunchy Muesli van Veríval., met blueberry en appel.

Bieze stuurde me Fris & Fruitig op, een lekkere frisse spread voor bijvoorbeeld in de yoghurt. Ik at Fris & Fruitig Rabarber en Aardbei bij de banaanpannenkoekjes met een schep dikke yoghurt. Dikke like!

Tijdens een spelletjesavond testten we de nieuwe groentehapjes van Bonduelle, de borrelbites. We tessten de Sunny South mix met de 3 variaties: Franse ratatouille, Spaanse tortilla en Marrokkaanse Tajine. Ik moet eerlijk bekennen dat de borrelbites ons tegenvielen. De ovenhapjes zijn wel krokant, maar van binnen vonden we ze droog en niet allemaal even lekker.

Castello stuurde me een gigantisch pakket met burger blue. De ideale schimmelkaas voor op een  burger. Zelf houd ik niet van schimmelkaas, maar vrienden van ons hebben we ontzettend van genoten.

Snap Shots juli 07

Mijn officiële vakantie luidde ik in met een Kit Kat Chunky. Een dikke maand niet werken, ik ben er aan toe! De site loopt natuurlijk wel gewoon door, maar door het zomerrooster is het een stuk minder druk dan andere perioden. Heel fijn, ieder mens is afentoe aan vakantie toe toch?

Een van mijn zwangerschapscravings zijn vissticks. Ontzettend culinair want in dat geval ga ik voor hoe goedkoper hoe beter ;) Maar deze keer besloot ik zelf vissticks te maken van pangafilet. En dat is eigenlijk nog veel lekkerder dan geplette vissticks.

Snap Shots juli 05

Zomer is:

Aardbeitjes uit eigen tuin..

..de lekkerste ijsjes eten..

Snap Shots juli 06

..frisse alcoholvrije drankjes..

..barbecueën met vrienden..

Snap Shots juli 02

..knakworst eten op de camping..

..en nog meer ijsjes eten (op de camping)..

Snap Shots juli 03

Inmiddels zijn we weer thuis en ben ik restjes uit de koelkast en vriezer aan het opmaken. Zo aten we een prutje van champignons met tomaat, ui en paprika op een pitabroodje. En kipschnitzels met spek en sla op pitabroodjes. Simpel maar lekker..

En in de vriezer vond ik nog een bakje met stoofpeertjes. In de zomer is dat heerlijk in de yoghurt.

Inmiddels zit ik helemaal in de zomersferen en probeer ik ook lekker mijn rust te pakken en te genieten van het mooie weer, en lekker zomereten. De rust wissel ik af met voorbereidingen voor de kleine die straks in ons leven komt. Inmiddels zijn we bezig met het kamertje, we gaan nog op babyspullenjacht en we moeten ook nog even een naam kiezen ;)

Hoe is jullie zomer? Genieten jullie ook van de heerlijke dagen? Gaan jullie nog weg of lekker genieten in eigen tuin?

———————————————

Op de hoogte blijven? Volg mijn blog via FacebookTwitter of Bloglovin.
Op Instagram (username @brendakookt) komen de lekkerste foodfoto’s voorbij!

 

 

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

2 Reacties

  1. Lieke 27 juli 2015 om 11:12

    Ziet er heerlijk uit allemaal!
    Geniet van je vakantie :) Ben benieuwd hoe jullie kleintje gaat heten en wat het is natuurlijk ;)

    1. Brenda Kookt 5 augustus 2015 om 12:15

      Wat lief Lieke, ik ben inmiddels ook ontzettend nieuwsgierig! Nog zo’n 16 weken geduld.. :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *