Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Pre-order actie: ontvang nu een gratis bewaarmapje bij de scheurkalender!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 Makkelijk & Snel agenda 2022!


Pre-order actie:
ontvang nu een gratis bewaarmapje bij de scheurkalender!

Snap Shots september #1

Snap Shots september 0109

Snap Shots time! De afgelopen twee weken heb ik niet heel veel meegemaakt. Het was vooral een combinatie van in het begin van de week werken en de dagen daarna bijkomen. Er is voor mijn gevoel ook niet zoveel gekookt, maar dat moet kunnen zo nu en dan, toch? Natuurlijk is er wel lekker gegeten, en laat ik daar nou altijd genoeg foto’s van maken :)

Kijk mee naar mijn afgelopen 2 weken in foodfoto’s:

Snap Shots september 0104

De laatste tijd lunch ik niet bepaald afwisselend, ik ga vaak voor drie boterhammen. Op de dagen dat ik werk is dat mijn lunch. Maar als ik thuis werk probeer ik af te wisselen en er iets lekkers van te maken. Deze keer homemade linzensoep (uit de vriezer) met een broodje hummus.

Een perfecte zondag begint met pannenkoeken. Deze keer waren ze aardig gezond, gemaakt van banaan en ei.

Snap Shots september 0105

Ik werkte een hele ochtend met dit naast me. Onweerstaanbaar toch? Hier zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Ik heb uiteindelijk 2 van deze joekels opgegeten (niet achter elkaar ;)).

De afgelopen weken was er sowieso veel taart op het werk in verband met de vele jarigen. De meeste gebakjes vind ik te lekker om af te slaan. Vooral deze aardbeienvlaai met ‘harde bodem’ zoals wij die noemen was heerlijk.

Snap Shots september 0107

Na een dag werken staat het eten altijd voor me klaar als ik thuis kom, luxe hé? Hier had Joost lekker lasagne voor me gemaakt.

Er is ook buiten de deur gegeten. Met collega’s at ik bij restaurant Lekker Puh in Groet, we hebben heerlijk gegeten. Al vond ik het wel jammer dat de toetjesproeverij niet helemaal homemade was.
Snap Shots september 0106

Liefde voor homemade aardappelkroketjes met truffelmayonaise.. :)

En ik heb ook liefde voor pizza’s uit de vriezer op de zondagvond. Soms is dat gewoon genieten… Hoe lekker zelfgemaakt ook is.
Snap Shots september 0108

Bij AH to go is de bananamuffin van Pauline te koop, natuurlijk moest deze getest worden. Languit op de bank. Een aanrader voor als je iets lekkers wilt dat niet te zoet is.

In deze Snap Shots eindelijk een foto met iets dat ik gekookt heb. Een lekker stoofpotje, het viel ontzettend in de smaak en het recept ga ik met jullie delen. Meer zeg ik nog niet.

Snap Shots september 0110

De afgelopen weken had ik een aantal afspraken bij Van Dis in Hoogkarspel, we gaan namelijk iets super leuks doen! Zaterdag 26 september neem ik de keuken over en serveert Van Dis Brenda’s High Tea. De koks dachten dat ze rust hadden, maar ik zet de juist aan het werk! Ik heb een high tea samengesteld met recepten van mijn blog. Dat wordt een middag genieten van heerlijke gerechtjes..! De kosten zijn 19,50 p.p. klik hier om te reserveren.

Snap Shots september 0101

Afgelopen vrijdag had ik een blogdagje, eentje waar op ik eerlijk gezegd niet zo productief was. Wel heb ik in de tuin genoten van het mooie weer. O.a. bij de lunch en ‘s middags met een verse smoothie van banaan, kiwi en peer.
Snap Shots september 0102

Met vriendinnen bezocht ik afgelopen vrijdag de tweede editie van de Hoornsche Foodmarket. Zo leuk dat foodmarkten tegenwoordig niet alleen in ‘de grote stad’ worden georganiseerd.

Vrijdag was de openingsavond, het was jammer dat de lifestylemarkt nog niet geopend was. Maar de lekkere hapjes maakte dit goed. We genoten van Spaanse Pinchos, verschillende tapas en als toetje gingen we voor de welbekende kokosballen.

Snap Shots september 0103

Zaterdag moesten er gordijnen voor de babykamer besteld worden, en ja dan kunnen we net zo goed even snel de stad in om snel een rondje te doen. Een vriendin tipte me over een lekker broodje geitenkaas: bij Hemels in Hoorn. En OMG dit is inderdaad het lekkerste broodje geitenkaas ever! Al heb ik van jullie via Instagram inmiddels vernomen dat de Hemelse Kip ook niet te versmaden is.. dat wordt moeilijk kiezen de volgende keer…

Zaterdagavond was ik alleen thuis. Maar mij hoor je niet klagen hoor, deze twee jongens hielden me gezelschap: de nieuwe Limited Editions van Tony Chocolonely.. :)

Hoe was jullie begin van september? Is na de vakantie heb gewone leven ook weer volop begonnen? Ik leef inmiddels aardig naar het zwangerschapsverlof toe, nog 4 weekjes te gaan! Tot die tijd houd ik mijn agenda alvast zo leeg mogelijk, ik merk dat ik behoefte heb aan rust en niet teveel verplichtingen. Doordat ik de afgelopen maanden alvast een beetje op voor heb kunnen werken staat er al genoeg lekkers voor jullie klaar en kan ik ook op bloggebied een stapje terug doen. Binnenkort begin ik alvast aan de voorbereidingen voor de sinterklaasrecepten ;) 

 

———————————————

Op de hoogte blijven? Volg mijn blog via FacebookTwitter of Bloglovin
Op Instagram (username @brendakookt) komen de lekkerste foodfoto’s voorbij!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

2 Reacties

  1. Lotte 15 september 2015 om 07:57

    Wat een leuke foto’s allemaal! En soms is niet teveel koken en je laten verzorgen toch ook helemaal niet erg! Lekker van genieten!

  2. Arnoud Stasse 15 september 2015 om 15:10

    Ooh dat Stoofpotje ziet er heerlijk uit. Ben benieuwd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *