Gek op hagelslag

Gek op hagelslagYess ik ben gek op hagelslag! Het eten van hagelslag (pure graag) is voor mij echt een geluksmomentje. Chocolade op brood, wat wil je nog meer?

Samen met Albert Heijn ging ik op zoek naar andere hagelslaglovers, en ik kan je zeggen: die zoektocht is meer dan geslaagd geweest. Wat hebben jullie enthousiast gereageerd zeg!

beschuitje hagelslag

Persoonlijk ken ik vele geluksmomentjes met de good old hagelslag. Een greep:

  • Hagelslag op een beschuitje als afsluiter van het ontbijt in het weekend. Liefst met lekker veel boter.
  • En laten we een wit bolletje met heel veel hagelslag niet vergeten. Soms neem ik dat als verwennerij mee naar het werk.
  • Ook kan ik het niet laten om hagelslag over de pindakaas te strooien, dat maakt het net even lekkerder.
  • Nog lekkerder om de hagelslag met pindakaas op een koekje te smeren…
  • En soms neem ik even een shotje hagelslag. Gewoon een lepel of handje uit het pak. Dat zijn de betere (stiekeme) geluksmomentjes.

Ik was even bang dat ik de enige was die zo geniet van de Hollandse hagelslag, maar jullie reacties op mijn Facebook– en Instagramoproep lieten zien dat dat zeker niet het geval is. Jullie houden allemaal van hagelslag! En jullie kids ook!

Kijk mee naar jullie inzendingen:

Ben je ook gek op hagelslag? Wat is jouw ultieme geluksmomentje met dit Hollandse product?

Dit artikel is een samenwerking met Albert Heijn, lees mijn disclaimer

———————————————
Wil je op de hoogte blijven? Volg mijn blog via FacebookTwitter of Bloglovin.
Op Instagram (username @brendakookt) komen de lekkerste foodfoto’s voorbij!


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
2 comments

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk