Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Tip: All-day Breakfast van Denise Kortlever

All day breakfast review

De laatste tijd plaats ik veel artikelen over nieuwe kookboeken op mijn blog. Maar dit is dan ook dé kookboekentijd van het jaar. Er komen nu veel hele leuke (en lekkere) kookboeken uit. Welke zeker niet mag ontbreken op Brenda Kookt is het boek All-day breakfast van Denise Kortlever van het blog TLT- The Little Things.

All day breakfast is een ontbijtboek. Een kookboek met daarin alleen recepten voor ontbijtjes. Saai? Nee hoor, deze ontbijtjes zijn zo lekker dat je ze eigenlijk de hele dag wel wilt eten. Iedere dag.

Uitgebreid ontbijten staat in Nederland nog in de kinderschoenen, in New York is het hot om buiten de deur uitgebreid te ontbijten. Langzaamaan komt deze trend richting Nederland en Denise speelt hierop in door ons dit heerlijke boek voor te schotelen. Met deze ontbijtjes is het iedere dag feest.

All day breakfast inhoud Denise Kortlever

All-day Breakfast is ingedeeld in 6 hoofdstukken met ontbijtrecepten, namelijk Let’s stay in bed, Up & running, Lazy weeekend brunch, Healthy & light, The day after the night before en Festive mornings.

De titels van de hoofdstukken zijn creatief gekozen en zo kun je voor iedere gelegenheid een lekker ontbijtje vinden. Of je nou snel naar je werk moet, gezond wilt ontbijten, een kater hebt of er lekker relaxed op zondagochtend de tijd voor wilt nemen.

All day breakfast ontbijtboek

Chia pudding all day breakfast

De plaatjes in All-day Breakfast zijn om te watertanden. Door de heldere lichte fotografie wil ik iedere morgen ontbijten met deze ontbijtjes. Het water loopt je in de mond.

Denise laat met dit kookboek zien dat je met een ontbijtje veel meer kunt doen dan je denkt. Je kunt niet alleen ontbijten met brood, yoghurt of pap. Neem ook eens wafels, roerei, een BLT met avocado en citroenmayonaise en mais-fetakoekjes. Of trakteer je zelf in de morgen door croissantjes, kaneelbroodjes, ontbijtmuffins of een snelle ontbijtreep te maken.

Boek All day breakfast

Wat mij betreft is dit boek een must have voor iedereen die (net zoals ik) ontzettend kan genieten van een lekker ontbijt. Niet alleen in een hotel, maar ook thuis. Zowel van een snel gezond ontbijt als van een uitgebreid ontbijt op de zondagochtend.

Jullie gaan binnenkort zeker een ontbijtrecept uit dit boek voorbij zien komen op Brenda Kookt. Toevallig heb ik nu (nog) genoeg tijd om uitgebreid te ontbijten ;)

All-day Breakfast | Denise Kortlever | Spectrum Uitgevers | verkrijgbaar voor € 20,00
Klik hier om het boek te bestellen via bol

———————————————

Op de hoogte blijven? Volg mijn blog via FacebookTwitter of Bloglovin
Op Instagram (username @brendakookt) komen de lekkerste foodfoto’s voorbij!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

4 Reacties

 1. Renske 5 november 2015 om 07:16

  Een heus ontbijtboek, hoe leuk! En die foto’s zijn ook echt prachtig. Zo mooi krijg ik het zelf nooit voor elkaar, haha. Maar dit boek komt zeker op mijn wishlist!

 2. Marlotte 5 november 2015 om 07:27

  Ben benieuwd naar je ontbijtrecept uit dit boek! Die fotografie is zo mooi, wauw. Toevallig heb ik ‘m net in mijn virtuele winkelmandje gestopt, kan niet wachten.

 3. Angelina 7 november 2015 om 11:55

  Leuk, prachtige foto’s. Hij staat op mijn verlanglijstje! Ik ben benieuwd naar het recept dat je gaat kiezen. :-)

 4. Rachel Kromdijk 16 november 2015 om 16:27

  Ik wil ten eerste even zeggen dat je een prachtige website hebt! de foto’s en de recepten zien er overheerlijk uit zeg! toppertje!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *