Tip: Het grote Sinterklaas kookboek

Sinterklaas kookboekKookboeken zijn er in alle soorten en maten. Voor bijna ieder onderwerp bestaat er een kookboek, je kunt het zo gek niet bedenken. Een boek dat deze tijd van het jaar niet mag ontbreken is Het grote Sinterklaas kookboek. Toen ik dit boek eerder dit jaar online tegenkwam heb ik direct een exemplaar aangevraagd. Aangezien ik dol ben op de Sinterklaastijd was ik benieuwd wat voor lekkers hier allemaal in te vinden in. Vandaag vertel ik jullie hier meer over.

Sinterklaas kookboek review

Sinterklaas kookboek

Zoals te verwachten vind je in dit boek heel veel recepten voor de Sinterklaastijd. Misschien vraag je je af of je daar een heel kookboek mee kunt vullen? Jazeker! Er is namelijk meer dan pepernoten, gevuld speculaas en marsepein.

Het grote Sinterklaaskookboek is ingedeeld in de hoofdstukken Voorpret, Inpaktips, Heerlijk avondje en Nagenieten. De hoofdstukken bevatten veelal recepten, maar ook andere tips. Bijvoorbeeld voor hoe je een adventskalender kunt maken. Daarbij vind je bijvoorbeeld ook tips voor het maken van lekkere schoencadeautjes.

Review sinterklaas kookboek

Natuurlijk mogen recepten voor peper- en kruidnoten, banketletters, gevuld speculaas en marsepein niet ontbreken in dit boek. Maar er zijn ook veel creatieve recepten te vinden. Gerechten waar je niet zo snel aan denkt als je het over Sinterklaas hebt.

Bijvoorbeeld voor het maken van speculaasmuffins, zuurkoolpakketjes met worst, Spaanse broodjes, kaneelgranola, oranje smoothie van wortel en mandarijn en verschillende tapas die niet misstaan bij pakjesavond.

Sinterklaas kookboek recepten

Het grote Sinterklaas kookboek is een aangename verrassing. Het boek heeft me verrast omdat het verder gaat dan de standaard sinterklaasrecepten. Al zijn de klassiekers die niet mogen ontbreken natuurlijk ook vertegenwoordigd.

Het grote Sinterklaas Kookboek is een aanrader voor de 5-december fan die eens iets anders wil maken dan de standaard sinterklaaslekkernijen. In dit boek vind je namelijk niet alleen zoete sinterklaasrecepten, maar bijvoorbeeld ook hoofdgerechten met een sinterklaastintje.

Het grote Sinterklaas Kookboek | Yolanda van der Jagt & Anneke Ammerlaan | Van Lindonk & de Bres Special Projects | verkrijgbaar voor € 22,50
Klik hier om het boek te bestellen via bol.com


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
2 comments

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk