Geniet van de feestdagen!

Brenda Kookt Fijne Feestdagen 2014 03

Het is zover, het is Kerstmis! Afgelopen maand heb ik jullie voorbereid op heerlijke kerstdagen, en dat is maar goed ook. De afgelopen week is Brenda Kookt massaal bezocht. Het is super om te zien dat jullie met zovelen mijn blog weten te vinden.

Ondanks mijn zwangerschapsverlof en de geboorte van ons meisje Fem heb ik jullie de hele maand kunnen voorzien van heerlijke kerstrecepten. Persoonlijk ben ik daar best trots op, ik heb de afgelopen maanden flink vooruit gewerkt. Het kan niet anders dan dat er voor iedereen iets lekkers tussen zat. Of je nou gaat gourmetten, uitgebreid dineren of samen met familie een buffet met verschillende kleine hapjes maakt.

Ik wens jullie allemaal hele fijne feestdagen met familie en/of vrienden en hoop dat het lekkere eten jullie zal smaken. Eten is niet het hoofddoel van de feestdagen, maar het maakt het wel extra leuk en lekker. Geniet hier van, en van elkaar.

Mijn kerst is ietsje anders dan normaal, het is de eerste kerst met zijn drietjes. Ik ga minimaal koken (dat wordt dit jaar voor mij gedaan), en maximaal genieten. De snap shots hiervan ga ik zeker delen binnenkort.

Liefs, Brenda

P.s. Voorlopig doe ik het nog rustig aan en houd ik verlof. De komende maand komen er daarom niet iedere dag nieuwe artikelen online, maar om de dag. Op maandag, woensdag, vrijdag en zondag wordt er een artikel gepubliceerd. 

———————————————

Klik hier voor meer kerstinspiratie.
Op de hoogte blijven? Volg mijn blog via FacebookTwitter of Bloglovin
Op Instagram (username @brendakookt) komen de lekkerste foodfoto’s voorbij!


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
17 comments
 1. Allereerst van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter Fem !???We wensen jullie veel geluk met haar en ook fijne feestdagen en een gezond en gelukkig nieuwjaar samen. En geniet van haar ?

 2. Overigens nog bedankt voor al je mooie recepten en tips van het afgelopen jaar ze kwamen goed van pas ?En veel succes voor 2016 ?

 3. Goedemorgen Brenda.

  Dankjewel voor al je heerlijke recepten dit jaar en heb er van genoten.

  En wens jou en je familie ook fijne Kerstdagen toe en maak er een gezellige dagen van metelkaar.

  En gelukkig en vooral gezond 2016 wens ik jullie en dat wij volgend jaar weer van al je heerlijke recepten kunnen genieten.

  En geniet van jullie lieve meisje.

  Warme Kerstgroetjes Heike.

 4. Vandaag jou “citroencake uit een glaasje” gemaakt. Ik had er nog wat Limoncello aan toegevoegd. Was onderdeel van een grand dessert. Smaakte goddelijk!!

 5. Het waren heerlijke kerstdagen dan dat in meer dan 1 opzicht! Het eten,samen met elkaar was zeer geslaagd! Maar juist dat SAMEN ( sorry dat ik het uitschreeuw) maakte het zo fantastisch.
  Samen met mijn lief waar ik al 33 jaar mee getrouwd ben, mijn drie dochters van 32,32, en 29 die nog alle feestdagen met ons vieren. Samen is datgene wat ik tot mijn grootste zegeningen tel, de grootste is hun gezondheid :-) Jullie zijn nu ook samen! Geniet ervan, neem het als een spons in je op! Spaar herinneringen, bewaar die als de kostbaarste diamanten! Vooral het eerste jaar gaan de veranderingen zo snel! Echt, dat is veel en veel belangrijker dan werken! Ik vind dan ook dat je van plan bent nog te veel te bloggen! Neem daarom gas terug als je dat ook voelt, een goed bedoelde raad! Geniet van je lief en je dochter Fem en mogen jullie ook een gezegend 2016 krijgen !

 6. P.s. Ik vergat je nog te bedanken voor je heerlijke recepten en geweldige tips! Nu durf ik zelfs dingen aan die ik de voorgaande 33 jaar koken niet durfde! :-)

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk