Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Geniet van de feestdagen!

Brenda Kookt Fijne Feestdagen 2014 03

Het is zover, het is Kerstmis! Afgelopen maand heb ik jullie voorbereid op heerlijke kerstdagen, en dat is maar goed ook. De afgelopen week is Brenda Kookt massaal bezocht. Het is super om te zien dat jullie met zovelen mijn blog weten te vinden.

Ondanks mijn zwangerschapsverlof en de geboorte van ons meisje Fem heb ik jullie de hele maand kunnen voorzien van heerlijke kerstrecepten. Persoonlijk ben ik daar best trots op, ik heb de afgelopen maanden flink vooruit gewerkt. Het kan niet anders dan dat er voor iedereen iets lekkers tussen zat. Of je nou gaat gourmetten, uitgebreid dineren of samen met familie een buffet met verschillende kleine hapjes maakt.

Ik wens jullie allemaal hele fijne feestdagen met familie en/of vrienden en hoop dat het lekkere eten jullie zal smaken. Eten is niet het hoofddoel van de feestdagen, maar het maakt het wel extra leuk en lekker. Geniet hier van, en van elkaar.

Mijn kerst is ietsje anders dan normaal, het is de eerste kerst met zijn drietjes. Ik ga minimaal koken (dat wordt dit jaar voor mij gedaan), en maximaal genieten. De snap shots hiervan ga ik zeker delen binnenkort.

Liefs, Brenda

P.s. Voorlopig doe ik het nog rustig aan en houd ik verlof. De komende maand komen er daarom niet iedere dag nieuwe artikelen online, maar om de dag. Op maandag, woensdag, vrijdag en zondag wordt er een artikel gepubliceerd. 

———————————————

Klik hier voor meer kerstinspiratie.
Op de hoogte blijven? Volg mijn blog via FacebookTwitter of Bloglovin
Op Instagram (username @brendakookt) komen de lekkerste foodfoto’s voorbij!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

17 Reacties

  1. Tanja 27 december 2015 om 12:21

    P.s. Ik vergat je nog te bedanken voor je heerlijke recepten en geweldige tips! Nu durf ik zelfs dingen aan die ik de voorgaande 33 jaar koken niet durfde! :-)

    1. Brenda Kookt 28 december 2015 om 13:03

      Wat leuk om te horen Tanja, dat beschouw ik als een groot compliment. Ik hoop dat je het komende jaar nog meer lekkere dingen zult koken die je nog niet eerder gemaakt hebt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *