Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Snap Shots Februari #1

 

Snap Shots februari 0116

Oeps! Ik ben zo lekker aan het genieten van mijn zwangerschapsverlof dat ik vorige week helemaal ben vergeten mijn foodfoto’s van de afgelopen weken met jullie te delen. Daarom bij deze een extra goed gevulde editie van de Snap Shots!

Het uitzoeken van de Snap Shots is tegenwoordig wel even een klusje. Ik maakte altijd al veel foodfoto’s, maar inmiddels ben ik ook een soort baby paparazzi geworden. De foodfoto’s moet ik tegenwoordig uitzoeken tussen heel veel foto’s van ons kleine moppie.

De afgelopen weken was ik veel thuis en genoot ik nog van mijn zwangerschapsverlof, nog een weekje en dan gaan we weer volop aan het werk. Ik moet eerlijk zeggen dat ik daar ook wel weer zin in heb. Maar voor nu doen we het nog even lekker rustig aan. En natuurlijk is er lekker gegeten, kijk mee naar mijn foodfoto’s van de afgelopen weken.

Snap Shots februari 0102

Het is heerlijk om weer in de keuken te duiken en aan de bak te gaan. Op Instagram viel de foto van deze ingrediënten goed in de smaak! Inmiddels heb ik het recept al gedeeld met jullie, de oreo cheesecake cookies zijn een aanrader.

Snap Shots februari 0107

En ik kook ook nog steeds van mijn eigen blog. De geroosterde pompoensoep is een van de favorieten die regelmatig in het weekend op tafel staat, klik hier voor het recept.

Snap Shots februari 0103

De grote boodschappen doen met een baby valt me niet mee. Bij de Lidl lag Fem tussen de booschappen in. Bij de Deen pastte er geen boodschappen meer in het karretje nadat ik de maxicosi er in had gezet. En de boodschappenkrat die ik had meegenomen kon ik ook niet gebruiken. Volgende keer ga ik toch weer liever zonder baby. Ik ben wel benieuwd hoe andere moeders dat doen.

Snap Shots februari 0110

#pizzaparty! Samen met mijn broer(tje) en schoonzus hielden we een pizzarette-avondje. Wat leuk om te doen! Het was erg lekker, en gezellig.

Snap Shots februari 0101
De foodpost weet mijn brievenbus nog steeds te vinden. Johnny Doodle stuurde me maar  liefst 8 nieuwe chocoladerepen!

Snap Shots februari 0105

Zondagmiddag, trek in iets lekkers maar niet in chips of chocolade. Dus bakken we snel even een appelflap. Bladerdeeg en appels hebben we namelijk altijd in huis.

Snap Shots februari 0104

Ik ben de kraamcadeaus aan het opruimen. Mijn dochter beschikt al over een flinke ‘bestek- en serviesstash’. Als dat straks geen foodie wordt..

Snap Shots februari 0106

Binnen een week een pot Nutella leeg eten. Ik kan dat.

Snap Shots februari 0109

Mijn ene zusje was jarig, het andere zusje bakte een taart en ik kwam even langs om hem op de foto te zetten #teamwork! Het recept voor deze lekkere taart deel ik binnenkort met jullie.

Snap Shots februari 0108

Ik maakte laatst de lekkerste kippensoep ever! Zonder pakjes of zakjes. Het recept deel ik deze week nog met jullie zodat jullie ook aan de slag kunnen.

Snap Shots februari 0111

Dit na mijn tweede rondje hardlopen.. <3

Snap Shots februari 0112

#smoothietime! En baby-knuffletime!

Snap Shots februari 0113

Ook bij mij gaat er wel eens iets mis. Ik wilde dit gerecht op smaak brengen met peper uit zo’n molentje van de Albert Heijn. Vliegt ineens die hele dop er af!

Snap Shots februari 0114

Naast Facebook, twitter en Instagram begin ik ook snapchat te ontdekken. Sommige dagen vergeet ik het nog maar ik probeer regelmatig een snap shot te plaatsen van wat ik aan het doen ben. En voordeel: de foto’s hoeven er niet zo mooi uit te zien als bij Instagram. Volg me via username: brendakookt!

Snap Shots februari 0115
En ik verwen mezelf ook nog steeds met lekkere lunches. Ik vind het heel erg fijn om te variëren tussen brood, wraps, soep, harde broodjes en pannenkoeken.

SnapShotsfebruari 0120

We eindigen deze snap shots iets minder lekker. De griep heeft namelijk ook mij geveld. De afgelopen dagen vul ik voornamelijk metvthee met honing en vitamientjes.

De komende weken pak ik het bloggen en werken aan Brenda Kookt weer helemaal op, en daar heb ik heel veel zin in!  Er staan al een aantal afspraken en evenementen gepland en ik heb veel ideeën voor nieuwe recepten. Ook ga ik langzaamaan weer terug naar het oude schema, 6 updates per week, iedere werkdag en de zondag. 

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

17 Reacties

  1. Lianne 18 februari 2016 om 23:22

    Ziet er weer leuk uit! Lekker vrolijk die taart zeg en ik ben enorm benieuwd naar je kippensoep. Leuke snijplank ook met je blognaam erop. :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *