Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Newsflash: Brenda Kookt BOEK!

Brenda Kookt boek Wauw! Ik mag een super leuk nieuwtje met jullie delen. De afgelopen maanden ben ik achter de schermen namelijk stiekem bezig geweest met iets super leuks. En vandaag mag ik het eindelijk met jullie delen. Daar komt ie:

DIT JAAR KOMT MIJN KOOKBOEK UIT!!

Dit najaar ligt er een echt Brenda Kooktboek in de winkels!

Hoe tof is dit!? Brenda, het meisje dat vroeger op vakantie in Italië een week lang bijna alleen maar pizza at omdat ze anders niets lustte gaat een echt kookboek maken!

Zoals je op de foto’s kunt zien heb ik een tijdje mijn mond moeten houden. Eind november zette ik (hoogzwanger) mijn handtekening onder het contract. Inmiddels zijn de plannen met uitgeverij Carrera Culinair rond en mag ik jullie en iedereen die het horen (en niet horen) wil vertellen wat ik van plan ben.

klassiekers_cover_brendakookt

Snelle klassiekers met een twist

Met mijn kookboek wil ik jullie laten zien dat koken leuk is en dat het niet moeilijk en ingewikkeld hoeft te zijn om een lekkere maaltijd op tafel te zetten. De titel van mijn boek luidt: Snelle Klassiekers met een twist!

Snelle klassiekers met een twist bevat bekende klassieke gerechten, maar dan net even anders. Denk aan bekende salades, soepen, quiches, stoofschotels, taarten, ovengerechten, stamppotten en pasta’s. Ik laat je zien hoe je deze klassiekers op een snellere manier kunt bereiden, met een twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.

Straks staan mijn recepten dus niet alleen hier op het blog, maar ook in mijn kookboek! Ik vind het super spannend en heb er mega veel zin in. Ik kan niet wachten tot ik het boek in mijn handen heb. Maar eerst is er werk aan de winkel. Ik ben al bezig met de receptontwikkeling, maar er moet nog veel meer gebeuren. Koken, proeven, fotograferen, schrijven.. heel veel schrijven. Via mijn blog zal jullie op de hoogte houden van de vorderingen door regelmatig een update met jullie te delen.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

65 Reacties

 1. Tineke 14 maart 2016 om 22:24

  Jeetje Brenda, wat een reactie,s!!!!!!
  natuurlijk heel veel werkplezier met het maken van dit boek!
  Ik vind het er prachtig uitzien, echt een boek waarvan je denkt
  “DAT MOET IK HEBBEN”!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. ina buijsman 14 maart 2016 om 23:03

  Brenda, super leuk Gefeliciteerd

  1. Brenda Kookt 15 maart 2016 om 15:27

   Wat leuk dat je een reactie achter laat Ina, dank je wel! :)

 3. Jolanda 15 maart 2016 om 11:49

  Wat tof! Gefeliciteerd!

 4. Adrie Jongkind 15 maart 2016 om 14:57

  Heel leuk nieuws

 5. Rianne 15 maart 2016 om 22:59

  Eigen baas, een dochter en een kookboek,wat een nieuws allemaal! van harte gefeliciteerd!

 6. Anne 18 maart 2016 om 21:27

  Brenda,

  Supergaaf, dat je een eigen kookboek maakt.
  Eigenlijk wel een heel leuk cadeau voor de feestdagen.

  Groet Anne

 7. Mascha 19 maart 2016 om 22:59

  Goed nieuws! Gefeliciteerd, is toch een pluim op je werk. Ik ga m zeker kopen en ik weet zeker dat ik niet alleen ben. Je hebt lekkere, goed maakbare recepten.

 8. Anita 20 maart 2016 om 08:37

  Wat ontzettend leuk Brenda, gefeliciteerd!!
  Ben erg benieuwd naar je boek!
  Groetjes Anita

 9. Helen 20 maart 2016 om 13:30

  hoi Brenda,

  Wat een leuk nieuws, ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat.

 10. Jolene 21 maart 2016 om 11:35

  Wat gaaf Brenda. Gefeliciteerd. Je zal in ieder geval al 1 boek verkopen ;-)

  Ben benieuwd wanneer hij in de winkels ligt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *