Newsflash: Brenda Kookt BOEK!

Brenda Kookt boek Wauw! Ik mag een super leuk nieuwtje met jullie delen. De afgelopen maanden ben ik achter de schermen namelijk stiekem bezig geweest met iets super leuks. En vandaag mag ik het eindelijk met jullie delen. Daar komt ie:

DIT JAAR KOMT MIJN KOOKBOEK UIT!!

Dit najaar ligt er een echt Brenda Kooktboek in de winkels!

Hoe tof is dit!? Brenda, het meisje dat vroeger op vakantie in Italië een week lang bijna alleen maar pizza at omdat ze anders niets lustte gaat een echt kookboek maken!

Zoals je op de foto’s kunt zien heb ik een tijdje mijn mond moeten houden. Eind november zette ik (hoogzwanger) mijn handtekening onder het contract. Inmiddels zijn de plannen met uitgeverij Carrera Culinair rond en mag ik jullie en iedereen die het horen (en niet horen) wil vertellen wat ik van plan ben.

klassiekers_cover_brendakookt

Snelle klassiekers met een twist

Met mijn kookboek wil ik jullie laten zien dat koken leuk is en dat het niet moeilijk en ingewikkeld hoeft te zijn om een lekkere maaltijd op tafel te zetten. De titel van mijn boek luidt: Snelle Klassiekers met een twist!

Snelle klassiekers met een twist bevat bekende klassieke gerechten, maar dan net even anders. Denk aan bekende salades, soepen, quiches, stoofschotels, taarten, ovengerechten, stamppotten en pasta’s. Ik laat je zien hoe je deze klassiekers op een snellere manier kunt bereiden, met een twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.

Straks staan mijn recepten dus niet alleen hier op het blog, maar ook in mijn kookboek! Ik vind het super spannend en heb er mega veel zin in. Ik kan niet wachten tot ik het boek in mijn handen heb. Maar eerst is er werk aan de winkel. Ik ben al bezig met de receptontwikkeling, maar er moet nog veel meer gebeuren. Koken, proeven, fotograferen, schrijven.. heel veel schrijven. Via mijn blog zal jullie op de hoogte houden van de vorderingen door regelmatig een update met jullie te delen.


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
65 comments
 1. Wat gaaf Brenda! Van harte gefeliciteerd, wat een fijn nieuws op de vroege maandagochtend. Ik kan niet wachten tot hij in de winkels ligt! Heel veel succes én plezier de komende tijd!

 2. Goedemorgen Brenda.

  Wat super en gefeliciteerd en kijk er naar uit want zeker ga ik je boek kopen als het zover is en heel veel succes en veel plezier de komende tijd en leuk dat je ons op de hoogte houdt.

  Groetjes Heike.

 3. Wat een leuk nieuws, gefeliciteerd!

  Ik ga je boek zeker kopen, maak zeer regelmatig wat van je blog dus zal ik je boek ongetwijfeld ook erg leuk vinden.

 4. Tjee, wat een fantastisch nieuws!! En wat zal je moeite gehad hebben dit nieuws voor je te houden! :-) De omslag ziet er in ieder geval al prachtig uit, ik krijg er trek van. En wat een leuke foto van jou, met die lachende, beetje ondeugende blik :-)
  Klassieke recepten met een twist die heerlijk zijn en makkelijk te maken is jou wel toevertrouwd,ik twijfel er ook niet aan dat je kookboek een succes zal worden!

 5. Hallo Brenda

  Gefeliciteerd met dit nieuws
  Wat doe je het goed! Maar dat kan ook niet anders met dat doorzettingsvermogen van je!
  En wat heerlijk dat je van je hobby je beroep hebt kunnen maken.
  Veel succes XX

  Groetjes Elly

 6. Van harte gefeliciteerd met je mooie boek.
  Ik heb wel een vraag, is het ( eventueel aangepast) ook geschikt voor gluten en lactosevrij? Of moet ik daarvoor een apart boek aanschaffen?
  De recepten zien er altijd zo lekker en aantrekkelijk uit, dat je wel eens baalt als je een allergie hebt.
  vr.gr. Ria

 7. Brenda, wat een geweldig leuk nieuws, ik kijk er al naar uit, ik ben dol op boeken en vind het leuker om te koken vanuit een boek als van de i pad. Gefeliciteerd met dit mooie succes!!

 8. Gefeliciteerd en wat goed. Hij komt hier zeker weten in huis. Maak er wat moois van maar dat is jou wel toevertrouwd.
  Groetjes Greta Beerepoot.

 9. Heel blogland maakt een boek volgens mij :-)

  Wens je heel veel succes met alles, klassiekers met een snelle twist klinkt veelbelovend.

 10. Jeetje Brenda, wat een reactie,s!!!!!!
  natuurlijk heel veel werkplezier met het maken van dit boek!
  Ik vind het er prachtig uitzien, echt een boek waarvan je denkt
  “DAT MOET IK HEBBEN”!!!!!!!!!!!!!!!!

 11. Goed nieuws! Gefeliciteerd, is toch een pluim op je werk. Ik ga m zeker kopen en ik weet zeker dat ik niet alleen ben. Je hebt lekkere, goed maakbare recepten.

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk