Snap Shots mei #1

Snap Shots mei 0116

De afgelopen weken wisselden keihard werken en ontspannen to the max zich af. Een hele fijne combi die  beide gepaard gingen met lekker eten. En daarbij hadden we ook nog eens lekker zomerweer. I love it!

Ik werkte natuurlijk aan de blog en mijn kookboek, ging een weekendje weg, at chocolade en ijsjes. Kijk mee naar mijn afgelopen weken in Food Snap Shots:

Snap Shots mei 0104

Snelle lunch in de tuin: boterham met avocado, rucola en tomaat.

Snap Shots mei 0114

Met het Hemelvaart-weekend was het heerlijk weer en daar heb ik met volle teugen van genoten. Met zijn drietjes zaten we op een zonnige dag op terras, aten we patatje, kibbeling en ijsjes. Hier kan ik wel aan wennen..

Snap Shots mei 0101

In de supermarkt spotte ik deze varianten van M&M’s. Die kan ik natuurlijk niet laten liggen! De pindakaas-smaak vond ik erg lekker, maar de birthday cake M&M’s vond ik niet zo bijzonder helaas.

Snap Shots mei 0103

Restjes opmaken voor de lunch. Pijnboompitjes, spek en ei…

Snap Shots mei 0102

..kun je heel goed verwerken in een lekkere salade. Deze keer met couscous, tomaatjes, rucola en avocado er bij.

Snap Shots mei 0106

Een heerlijke zaterdagavond in de tuin. Thee, Tony’s en mijn laptop. Mij hoor je niet klagen hoor..

Snap Shots mei 0112

Mijn aller eerste moederdag-ontbijtje… <3

Snap Shots mei 0113

Applaus voor de eerste echte barbecue van dit seizoen.

Snap Shots mei 0107

Een heerlijke kletsavond met de zwangerschaps-meiden onder het genot van een heuse Tony’s taart.

Snap Shots mei 0115

Met mijn familie gingen we naar Preston Palace om het 35-jarig huwelijk van mijn ouders te vieren. De toetjes en het ontbijt waren mijn favoriet.

Snap Shots mei 0110

Dit elektrische brood-snijmes is al 35 jaar oud, en hij doet het nog steeds! Ideaal, het stokbrood blijft tijdens het snijden perfect in vorm.

Snap Shots mei 0108

Een klein sneakpeek: tussen alle feest-weekenden, barbecues en ijsjes door werk ik aan mijn boek. Op 18 mei mocht ik aan de slag met deze winterse producten ;)

De komende weken hoop ik op deze voet verder te gaan. Ik ben inmiddels aan het koken en foto’s aan het schieten voor het boek en daarbij loopt mijn blog natuurlijk ook door. Ik hoop dat het zonnetje weer gaat schijnen en in de volgende snap shots de ijsjes en barbecues ook goed vertegenwoordigd zijn. 

Volg me op Snap Chat (username BrendaKookt) voor meer behind the scenes updates.


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
3 comments

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk