Snap Shots juni #2

Snap Shots juni 0209

De afgelopen weken waren leuk! Ik ging een weekend weg met een grote groep vrienden, bezocht meerdere foodevents, werkte door aan boek en blog en en… nou ik zou zeggen scroll naar beneden en bekijk de plaatjes.

Snap Shots juni 0210

Ik trap af met een heerlijk weekend weg. Met 20 vrienden en 15 kids (van 0 tot 5 jaar) verbleven we een weekend in een boerderij. Gezellig! Qua eten en drinken deden we zoals zo’n weekend hoort te zijn: soep met hotdogs en salade, wijn en bier bij het kampvuur (toen de kids op bed lagen), uitgebreid ontbijten met zijn allen (behalve Fem want die was alweer toe aan d’r eerste slaapje ;)) en gourmetten.

Snap Shots juni 0208

Ik was aanwezig bij een leuk event van Kumar’s en ging samen met mijn team (te herkennen aan de schorten met mijn hoofd er op ;))  aan de slag. Binnenkort vertel ik jullie hier meer over.

Snap Shots juni 0202

Op de dag dat ik mijn ossenstaartsoep op mijn blog publiceerde at ik stiekem een kommetje ossenstaartsoep uit een pakje. Met champignons er door. Klik hier voor mijn recept voor ossenstaartsoep.

Snap Shots juni 0203

Dit was zo’n heerlijk moment…!

Snap Shots juni 0204

En dat vraagt om chocolade.

Snap Shots juni 0205

Zo leuk: Fem kan in de kinderstoel zitten. Dus nu kunnen we lekker met z’n drietjes lunchen. Ik at een carpacciowrap. Met chipjes.

Snap Shots juni 0206

Zondagavond: we eten ons maaltje (deze homemade loempia’s) op de bank.

Snap Shots juni 0207

En ik was aanwezig bij een ander event. Het Our Table Diner van Jacob’s Creek. Volgende week vertel ik ook hier meer over.

Snap Shots juni 0201

En deze editie van de Snap Shots heeft een super tof einde: de fotoshoot voor mijn boek!  Dit keer mocht ik samen met de snelle klassiekers op de foto. Spannend en super leuk om te doen. En oh jongens, het resultaat is zo mooi. Maar we moeten er nog even op wachten ;)

5 Comments

 1. Rianne 7 juli 2016 at 22:54

  Ziet er allemaal superleuk uit brenda!
  En ik ben zo benieuwd naar je boek. Zal ongetwijfeld heel mooi worden en ik ga hem zeker bestellen alleen al omdat ik al jaren fan ben van je blog. Toevallig van het weekend weer je broodtaart met zalm gemaakt;-)

  Reply
 2. Tanja 7 juli 2016 at 23:01

  Weer een hele leuke week lijkt me. Vooral dat uitje met al die vrienden lijkt me heel gezellig! Maar die food-events zijn ook leuk. Wat word je dochter al groot! En wat een lekker ding :-) Verder kreeg ik trek van je loempia’s en je wrap maaltijd. Dus je boek schiet al er op, ik ben er erg benieuwd naar.

  Reply
  1. Brenda Kookt 8 juli 2016 at 06:40

   Haha ja een lekker ding he? Het wordt al een boefje hoor.

   Reply
 3. Lianne 8 juli 2016 at 08:28

  Leuk dat Fem al kan zitten, dat lijkt mij ideaal. :) Haha, ik vraag mij af of je fotograaf zo lekker zat op het puntje van het aanrecht. En ik ben heel benieuwd naar je boek!

  Reply

Geef een reactie