Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Voorproefje: Snelle klassiekers met een twist

Snelle klassiekers met een twist

Het is tijd voor een update van mijn kookboek. Ik geef je een voorproefje van Snelle klassiekers met een twist en je kunt alvast een exemplaar reserveren! 

Oh het is zo spannend allemaal! Afgelopen week is Snelle klassiekers met een twist naar de drukker gegaan. Ik kan er niets meer aan doen, het boek is af. En dat voelt heel erg gek. Aan de ene kant natuurlijk super tof, maar aan de andere kant ook mega spannend omdat het nu niet meer in mijn handen ligt. Maar oh jongens, het wordt toch mooi. Het is echt een prachtig kookboek.

Hierboven zie je de omslag van het boek. Een klassieke cover met een knipoog naar de boeken van onze grootouders met klassieke recepten. En extra leuk: het is helemaal in stijl van de kleuren van mijn blog.

Vanaf 21 september is Snelle klassiekers met een twist verkrijgbaar. Het is nu al mogelijk om je exemplaar te reserveren via Bol.com.

Van hutspot tot risotto en van cheesecake tot paella

Snelle klassiekers met een twist bevat 90 recepten. Van hutspot tot risotto en van cheesecake tot paella. De bekende basisrecepten bevatten verrassende twists, waardoor het gerecht net even anders is dan je gewend bent. Gewokte hutspot met pikante gehaktballetjes, risotto uit de oven, cheesecake in een potje en paella met drumsticks.

Voor de meeste recepten uit Snelle klassiekers met een twist sta je ongeveer een halfuur in de keuken. Ideaal na een dag werken of met een druk gezin. Daarnaast vind je diverse recepten voor als je een feestje of etentje organiseert. Mijn snelle klassiekers met een twist zijn namelijk voor élk moment geschikt.

Reserveer je exemplaar

Per 21 september is Snelle klassiekers met een twist verkrijgbaar. Het bevat 256 pagina’s, 90 recepten verdeeld over 10 hoofdstukken en gaat € 25,- kosten.

Wil je dat het boek zo snel mogelijk bij jou op de mat valt? Reserveer jouw exemplaar dan nu alvast via Bol.com op deze pagina. Ook kun je bij jouw lokale boekhandel vragen of ze het boek inkopen en kun je het alvast reserveren.

Reserveren

Voorproefje

We moeten nog even geduld hebben voor Snelle klassiekers met een twist in de winkel ligt. Maar bij deze geef ik jullie alvast een klein voorproefje. De foto’s van de gerechten heb ik zelf gemaakt, foto’s van mij in mijn eigen keuken zijn gemaakt door Saskia Lelieveld.

Snelle klassiekers met een twist voorwoord

Snelle klassiekers met een twist pagina pealla

Snelle klassiekers met een twist spread vis

Snelle klassiekers met een twist sushihapjes

Snelle klassiekers met een twist spread toetjes

Snelle klassiekers met een twist pannacotta

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

38 Reacties

 1. Sanne Komen 6 oktober 2016 om 15:15

  Hoi Brenda,

  Gefeliciteerd met de druk van je eerste kookboek! Graag wil ik hem cadeau doen aan mijn moeder die over een paar weken 60 wordt met een persoonlijke signering van jou. Is dat mogelijk? Wil je mij hier persoonlijk over terug mailen? Alvast bedankt.

  Groetjes Sanne Komen-Bloemendaal

  1. Brenda Kookt 6 oktober 2016 om 16:18

   Hi Sanne, dank je wel. En wat leuk! Ik heb je inmiddels gemaild :) Groetjes, Brenda

 2. Ben Luiten 11 november 2016 om 16:06

  Grappig, maar de tekst is bijna niet te lezen.

 3. Truus 20 november 2016 om 19:23

  Hoi Brenda vandaag voor mijn verjaardag jouw kook boek gekregen
  Een prachtig boek. Het is mooi om te zien wat jij hebt klaargemaakt met een foto er bij.
  Wij zullen er zeker lekkere recepten er uit halen.
  Succes met alles en groeten van Truus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *