Snap Shots September 1#

Snap Shots sept 0117

De afgelopen weken was ik weer volop aan het werk maar als ik de foto’s in dit artikel bekijk lijkt het wel alsof ik vakantie heb gehouden. Ik heb veel tijd in de keuken en achter de laptop doorgebracht maar daarnaast heb ik ook geprobeerd optimaal te genieten van het lekkere weer. En dat is gelukt!

Kijk mee naar barbecue, ijsjes, sushi, feestjes, en uitgebreide lunches..

Snap Shots sept 0110

We trappen af met een barbecue. Na een warme werkdag is het extra fijn om ‘s avonds in de tuin nog lekker met familie te kunnen barbecueën.

Snap Shots sept 0108

Een van Fem d’r favoriete maaltjes van dit moment: de visstoof met kabeljauw en couscous uit Francesca’s Mag ik nog een hapje.

Snap Shots sept 0109
Ik was van plan in Alkmaar lekker te lunchen bij een hotspot nadat ik een bezoekje had gebracht aan mijn oud-collega’s. Echter ging dit niet door omdat Fem toch wel erg moe was. In de auto onderweg naar huis kon zij lekker slapen en bedacht ik dat ik thuis een lekkere lunch zou klaarmaken. Banaan-pannenkoekjes met vers fruit en maple syrup it is. #verwennerij

Snap Shots sept 0111

Nog meer verwennerij: een wit bolletje met makreel

Snap Shots sept 0107

En sushi.

Snap Shots sept 0106

En we zijn nog niet klaar. Lekkere Italiaanse ijsjes zijn ook pure verwennerij. Nu het mooi weer was moeten we er volop van genieten was mijn motto. (a)

Snap Shots sept 0113

Broodjes met zalm en wasabimayonase. <3

Snap Shots sept 0114

En vanaf nu geen MAGGI in de soep, maar Brenda ;)  #foodpost

Snap Shots sept 0115

Fem zat in het badje om af te koelen, ik koelde af met een perenijsje. Maar Fem wilde wel ruilen geloof ik.

Snap Shots sept 0112

Tussen alle lekkere verwennerij wordt er ook weer gewoon gewerkt. En ik moet zeggen dat dat me erg goed bevalt. Ik heb lekker veel inspiratie dus er komen veel recepten aan.

Snap Shots sept 0105

Dit was ook werk. Bij het IJkgebouw in Alkmaar at ik de lekkerste American Pancakes ever. Ze zijn super luchtig. En je kunt ze de hele dag bestellen want er is een all day breakfast & lunch policy.

Snap Shots sept 0104

Nog een lekkere lunch, bij Van Dis deze keer. Ter ere van het 40-jarige huwelijk van mijn schoonouders. schoon#familtytime.

Snap Shots sept 0103

De theedoek om mijn jurk te beschermen tijdens het eten van kipshoarma  (zonder knoflooksaus) was best wel een goed idee..

Snap Shots sept 0118

De lekkerste patatjes zijn de patatjes die je als afsluiter van een topfeest eet.

Snap Shots sept 0102

The morning after: bacon and eggs.

Snap Shots sept 0101

En de perfecte afsluiter van een druk maar gezellig weekend: op de bank met thee, chocolade en Heel Holland Bakt.

De komende twee weken zijn de laatste weken voor mijn boek Snelle klassiekers met twist uitkomt (klik hier voor meer informatie). Ik probeer nog een soort van rustig aan te doen voor de hectiek los barst en ben bezig met het regelen van de laatste dingen voor de lancering(en). Ik heb er zo veel zin in! Wel staan er andere foodevents, etentjes en een high tea gepland dus over 2 weken heb ik vast weer genoeg foodfoto’s verzameld om aan jullie te laten zien.


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
3 comments

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk