Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Lancering Snelle klassiekers met een twist – Sfeerverslag

lancering-snelle-klassiekers-met-een-twist-44

Ik hoop dat je vandaag zin hebt om plaatjes te kijken. Ik deel namelijk het sfeerverslag van de lacering(en) van Snelle klassiekers met een twist!

———————–
Voor als je het gemist hebt: SNELLE KLASSIEKERS MET EEN TWIST is mijn eerste kookboek. Een kookboek zonder poespas, 90 toegankelijke recepten die bijna allemaal binnen een half uur op tafel staan. Klik hier voor meer informatie over het boek.
———————–

Afgelopen week heb ik de lancering van mijn kookboek Snelle klassiekers met een twist groots gevierd. Een kookboek maken is niet zomaar wat, en daarom wilde ik dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Ik organiseerde een feestelijke borrel met familie en vrienden bij Restaurant Van Dis in Hoogkarspel en een hele fijne proeverij voor blog-collega’s bij Rottiserie het IJkgebouw in Alkmaar.

Zondag had ik mijn close familie en vrienden uitgenodigd om een borrel te komen drinken op de lancering van Snelle klassiekers met een twist. We waren uiteindeljk met meer dan 70 personen, superlief dat iedereen aanwezig was, wat een feest!

Tijdens deze lancering creëerde ik een officieel momentje waarbij ik het eerste boek heb uitgereikt aan mijn dochtertje Fem. Ze geniet nu al erg van eten en eigenlijk alles wat we haar voorschotelen eet ze op. Mits het zelfgemaakt is. Ik hoop dat ze later ook zo van lekker eten geniet en samen met mij in de keuken zal staan.

En verder was het een kwestie van lekker borrelen en kletsen en genieten van de lekkere hapjes die het team van Van Dis voor deze gelegenheid uit mijn boek gemaakt heeft.

Mijn vriendinnetje Marloes van MarloesNieuweboer.com heeft de lanceringen vastgelegd op beeld. Bekijk en de prachtige foto’s die ze gemaakt heeft en lees daarna vooral verder over de proeverij die ik organiseerde voor andere bloggers. 

Niet iedereen wil op het internet staan, daarom deel ik in dit verslag voornamelijk sfeerfoto’s. En foodfoto’s ;) 

snelle-klassiekers-met-een-twist-lancering-17

snelle-klassiekers-met-een-twist-lancering-01

snelle-klassiekers-met-een-twist-lancering-02

snelle-klassiekers-met-een-twist-lancering-07

snelle-klassiekers-met-een-twist-lancering-09

snelle-klassiekers-met-een-twist-lancering-05

snelle-klassiekers-met-een-twist-lancering-18

snelle-klassiekers-met-een-twist-lancering-08

snelle-klassiekers-met-een-twist-lancering-03

snelle-klassiekers-met-een-twist-lancering-11

snelle-klassiekers-met-een-twist-lancering-04

snelle-klassiekers-met-een-twist-lancering-13

snelle-klassiekers-met-een-twist-lancering-12

snelle-klassiekers-met-een-twist-lancering-15

En daarna mocht ik dinsdag nog een feestje vieren! Ik wilde collega-bloggers namelijk alvast laten proeven uit het boek. Ik vierde dit niet in Amsterdam maar liet iedereen naar Alkmaar komen. Hier is namelijk een hele leuke plek waar ik graag mijn (pers)lancering wilde vieren: bij Rottiserie het IJkgebouwEen supertoffe plek waar het eten heel goed smaakt, een aanrader als je in Alkmaar wilt eten.

De keukenbrigade van het IJkgebouw heeft voor deze gelegenheid gerechten uit mijn boek klaargemaakt. De kleine hapjes werden in verschillende gangen op geserveerd. Voor-, en hoofdgerechten en natuurljk sloten we af met de laatste hoofdstuk uit het boek: Toetjes en taarten. De viskoekjes, quiche lorraine en cheesecake waren deze middag favoriet.

snelle-klassiekers-met-een-twist-lancering-40

snelle-klassiekers-met-een-twist-lancering-22

snelle-klassiekers-met-een-twist-lancering-34

snelle-klassiekers-met-een-twist-lancering-25

snelle-klassiekers-met-een-twist-lancering-23

snelle-klassiekers-met-een-twist-lancering-24
snelle-klassiekers-met-een-twist-lancering-33

snelle-klassiekers-met-een-twist-lancering-31

snelle-klassiekers-met-een-twist-lancering-38

snelle-klassiekers-met-een-twist-lancering-30

snelle-klassiekers-met-een-twist-lancering-39

snelle-klassiekers-met-een-twist-lancering-27

snelle-klassiekers-met-een-twist-lancering-28

snelle-klassiekers-met-een-twist-lancering-29

Snelle klassiekers ligt inmiddels een week in de winkels! Heb je hem al in de winkel gespot? Of misschien ligt hij zelfs al bij jou in de keuken? 

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

14 Reacties

 1. Jorien 30 september 2016 om 08:23

  Mooie foto’s Bren! We hebben genoten die middag van de lekkere hapjes en van onze stralende vriendin! Dikke kus ?

 2. Lianne 30 september 2016 om 08:28

  Wat een prachtige foto’s. Dat moet zeker heel leuk en speciaal zijn geweest, zolang aan gewerkt en nu mag iedereen het zien. Het toetje ziet er ook supergoed uit zeg. En wat staat het groene jurkje je enorm mooi!

 3. Jonna@Burgertrutjes 30 september 2016 om 08:47

  Ahw wat ziet het er gezellig uit!! Mooi om te zien dat je zoveel aandacht hebt besteed aan de aankleding van de feestjes.
  Jouw boek staat op mijn wishlist voor mijn verjaardag

 4. Lieke 30 september 2016 om 09:44

  Wat ziet dat er gezellig uit! Ik ben heel benieuwd naar je boek!

 5. yvonne 30 september 2016 om 11:42

  Wat ziet het er leuk uit. Krijg er gewoon trek van ;-)

 6. Heleen 30 september 2016 om 11:51

  Proficiat met je eerste kookboek. Ik heb het inmiddels ontvangen en ga er zeker uit koken.
  Ziet er heel mooi uit.
  Succes.

 7. Nicole 30 september 2016 om 15:17

  Wat een leuk verslag met prachtige foto’s! 2 geslaagde feestjes :)

 8. Fran 3 oktober 2016 om 08:29

  Wat een leuke boeklanceringen, ziet er gezellig uit.

  Ik ben echt super blij met je boek. Wat ik fijn vind is dat voorin een index van de gerechten staat, ik heb stipjes gezet bij wat ik wil maken en ik kan je vertellen dat er heel veel stipjes staan :)

  Gisteren de tomaten-mascarponesoep gemaakt, die was lekker en deze week staat ook de bloemkoolschotel op het menu.

 9. Wouter 3 oktober 2016 om 16:31

  Wauw wat ziet dat er lekker en gezellig uit allemaal. Balen dat ik er niet bij kon zijn!
  Volgende boek ben ik van de partij :).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *