Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Snap Shots september #3

snap-shots-september-0321

Er zijn alweer 2 weken voorbij sinds ik de vorige snap shots heb gedeeld, de afgelopen weken heb ik heel veel leuke dingen mogen doen! De rode draad in deze editie is mijn kookboek Snelle klassiekers met een twist (klik hier voor meer informatie).

Twee weken geleden kwam mijn boek uit en in de tussentijd heb ik 2x een lancering mogen vieren (Bekijk hier voor het uitgebreide sfeerverslag), heb ik signeersessies mogen houden, ben ik op de radio geweest en daarnaast werkte ik natuurlijk ook door aan mijn blog. De afgelopen weken waren druk, maar leuk! Scroll snel naar beneden voor de foodfoto’s van de afgelopen weken.

snap-shots-september-0314

De nieuwe Tony Chocolonely Limited Editions zijn uit! Hebben jullie ze al geproefd? Zoals je ziet weet ook een meisje met snelle handjes hier wel raad mee.

De smaak waarvan ik het minst verwachtte vond ik het lekkerste, dat is melk-cola. De andere smaken zijn wit-wortel-walnoot en puur-gember-citroen.

snap-shots-september-0320

Nog voordat mijn boek officieel uit was publiceerde het West-Fries weekblad en het Noord-Hollands dagblad al over mijn boek. Super leuk!

snap-shots-september-0308

Toen ik mijn boek binnen had moest ik er natuurlijk ook even mee op de foto ;)

snap-shots-september-0305

Tijdens het werken lekker snoepen van rijstwafel met pindakaas en banaan. Mijn favorietje op dit moment.

snap-shots-september-0310
Met vriendinnetje Patty ging ik gezellig een hapje eten bij de Tuynkamer in Hoorn. Patty was hoogzwanger en inmiddels is de lieve Bodi geboren. <3

snap-shots-september-0318

De eerste keer je boek in de boekenwinkel tegenkomen vraagt om een selfie!

snap-shots-september-0303

Koekdeeg, voor de koekjes waarvan ik het recept gister publiceerde. De grote bal is voor de koekjes, het kleine balletje voor mij.

snap-shots-september-0313

Zo leuk: voor de signeersessies nam ik hapjes mee uit mijn boek, en dus moest er uit Snelle klassiekers met een twist gekookt worden. Super leuk om te doen!

snap-shots-september-0307

Hier waren de hapjes, en ik er klaar voor bij boekhandel Bensmann & Blankstein in Rotterdam.

snap-shots-september-0312

Dat je nasi aan het koken bent en er ineens achter bent dat je de halve zak kroepoek al hebt leeggegeten..

 

snap-shots-september-0306

Voor de lancering van Snelle klassiekers met een twist vierde ik twee feestjes. Een voor familie en vrienden en een voor een selecte groep bloggers. In het sfeerverslag heb ik veel foto’s gedeeld maar een kleine recap mag hier niet ontbreken. Het was zoo leuk!

snap-shots-september-0315

Na de lancering bleven we met mijn familie gezellig eten bij Van Dis. Ik nam het stoofpotje, en stiekem baalde ik daar een beetje van want de hartige taart met pompoen die mijn zusje at zag er ook heel erg goed uit.

snap-shots-september-0304

Check dit prachtige Broste servies in de winkel van Kop en Mok! Hier ben ik echt verliefd op, en het toffe is: ik mag dit servies gebruiken voor mijn foodfoto’s! Binnenkort zie je de prachtige borden dus hier verschijnen op de foodfoto’s.

snap-shots-september-0319

Dit vrolijke ding test de nieuwe Mango Griekse Yoghurt knijppakjes van Ella’s Kitchen. Het is nog even wennen, maar bij deze met mango ging het goed. In het zakje met aardbeien werd iets te hard geknepen waardoor het er uit spoot en op d’r hele gezichtje zat. Jammer dat ik daar geen foto van heb gemaakt ;)

snap-shots-september-0311

Lunchen nadat je een rondje over de markt hebt gelopen. Lekkere verse worst, kaas en pindakaas van de Pindabranderij. De kibbeling was voor ‘s avonds.

snap-shots-september-0333

Afgelopen vrijdag was ik in de uitzending van Tijd voor Max radio op radio 5. Super leuk om eens te zien hoe dat gaat op de radio. En het was best wel spannend want radio is natuurlijk live. Maar het ging goed!

snap-shots-september-0302En afgelopen zaterdag stond er weer een signeersessie gepland. Deze keer bij ‘mijn eigen’ Bruna in Bovenkarspel. En wat was dat tof! Zoveel lieve mensen die langskwamen. Mensen uit de buurt maar ook ex-collega’s en zelfs bezoekers die uit Castricum kwamen om hun boek te laten signeren. Super leuk! Aan het einde van de middag waren de hapjes op en de boeken ook!

snap-shots-september-0317

Een regenachtige zondag vraagt om een soepdag. Broccolisoep it is!

snap-shots-september-0316

Makkelijk zondagavond maaltje: carpaccio!

snap-shots-september-0301

 

En door de regenachtige dagen kreeg ik direct trek in rookworst, dus aten we gister andijviestamp met spekjes, worst en jus.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

2 Reacties

  1. Rachel 4 oktober 2016 om 12:19

    carpaccio en andijviestampot.. hmm heerlijk! ik ben benieuwd naar het boek

  2. Lieke -Life As Lieke 10 oktober 2016 om 12:09

    Wat een leuk overzicht! Supergaaf je boek! Ik heb hem al en ik ben er zo blij mee, echt een ontzettend mooi boek! Het eten ziet er heerlijk uit allemaal, jammer dat ik niet kan proeven ;)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *