Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Pre-order actie: ontvang nu een gratis bewaarmapje bij de scheurkalender!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 Makkelijk & Snel agenda 2022!


Pre-order actie:
ontvang nu een gratis bewaarmapje bij de scheurkalender!

Mijn keuken – keukentour (video)

Keukentour videoZaterdag, tijd voor een nieuwe video! Vandaag ga ik niet voor jullie koken, maar laat ik mijn keuken zien in deze keukentour video.

Voor ik ga verhuizen naar ons nieuwe huis (en mijn nieuwe keuken) leek het me leuk om jullie te laten zien waar ik de afgelopen 5 jaar alle recepten voor brendakookt.nl heb gekookt. Ik laat je mijn huidige keuken zien in deze video.

 

Video: Mijn keuken – Keukentour (huidige keuken)

Klik hier als je de video niet kunt zien. Klik hier om mijn andere filmpjes te bekijken, en vergeet je niet gratis te abonneren op mijn YouTube kanaal. Zo kun je mijn video’s als aller eerste bekijken!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

1 Reactie

  1. Nicole 6 mei 2017 om 13:40

    Wat leuk! Ik ben ook erg benieuwd naar de nieuwe keuken :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *