Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

KEUKENTOUR – Mijn nieuwe keuken!

Mandemakers keukens, Brenda Kookt

gesponsord artikel

Yes! Het is zo ver: vandaag kan ik mijn nieuwe droomkeuken aan jullie laten zien!

We zijn verhuisd naar een ander huis waar genoeg ruimte is voor mijn droomkeuken! De oude keuken haalden we er uit en we lieten er een nieuwe plaatsen.

Na het bezoeken van meerdere keukenzaken hebben we onze keuken uiteindelijk bij Mandemakers Keukens samengesteld. We zijn super blij met het eindresultaat, de keuken is een echte eyecatcher in ons huis.

In deze video laat ik jullie onze nieuwe keuken zien, dit is de keuken waar ik vanaf nu alle recepten voor brendakookt.nl kook en fotografeer. Ik laat je de complete keuken zien, en vertel je waarom we bepaalde keuzes hebben gemaakt.

 

Video: nieuwe keuken | keukentour

Klik hier als je de video niet kunt zien. Klik hier om mijn andere kookfilmpjes te bekijken, en vergeet je niet gratis te abonneren op mijn YouTube kanaal. Zo kun je mijn video’s als aller eerste bekijken!

We hebben de keuken zelf samengesteld en gekocht. Mandemakers Keukens, ATAG en Quooker werken mee aan deze video.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

22 Reacties

  1. Berber 27 december 2017 om 10:29

    Hi Brenda, wat ziet je keuken er mooi uit zeg! Ik ben allemaal inspiratie aan het op doen. Nou als het aan mij alleen lag (tjah, mijn man heeft natuurlijk ook een keuze hierin haha..) dan wist ik het wel! Leuke blogs om te lezen & filmpjes te zien! Groetjes Berber

  2. Dani 22 september 2018 om 16:48

    Hoi Brenda, supermooie keuken! Ik zal je blog blijven volgen voor lekkere recepten. Mag ik vragen waar je het wandrekje vandaan hebt?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *