Wat eten we vanavond?

Nu geopend: de Brenda Kookt Winkel!

Winkel - Brenda Kookt

Ja je leest het goed! Vanaf nu kun je bij me komen winkelen, ik heb een (digitale) winkel geopend! Klik hier om direct even rond te snuffelen in mijn winkeltje.

Lees snel verder om meer te horen over het bestellen van een (gesigneerd) kookboek, de nieuwe planners en combi-deals.

Snelle klassiekers met een twist

Ik kreeg regelmatig de vraag of ik exemplaren van Snelle klassiekers met een twist kon signeren. Omdat er niet zoveel signeersessies gepland stonden zijn er zelfs meerdere bezoekers bij mij thuis langsgekomen om hun boek te laten signeren. Nu is het gemakkelijker, je kunt online een gesigneerd exemplaar bestellen in mijn eigen winkeltje.

De verkoopprijs van het kookboek is € 25,- (dit is hetzelfde als wanneer je hem in een andere winkel koopt). Bij bestelling van 1 boek betaal je €1,95 verzendkosten, vanaf 2 boeken is verzending gratis. Bij je bestelling kun je aangeven of je een gesigneerd exemplaar wilt ontvangen.

Pakket planners verkleind

Planners

Naast Snelle klassiekers met een twist heb ik twee nieuwe producten aan de winkel toegevoegd. De maaltijdplanner en de boodschappenplanner. Beide planners stonden eerder als printables op mijn blog, nu kun je ze bestellen als A5 notitieblokjes met 50 velletjes. (cadeautip!)

Met de handige maaltijdplanner plan je je maaltijden voor de hele week in. Zo wordt gezond en gevarieerd eten gemakkelijker, én leuker! Naast de maaltijden is er ook ruimte om boodschappen en/of notities te noteren.

Met de boodschappenplanner maak je een overzichtelijk boodschappenlijstje waarbij de productgroepen bij elkaar staan. Zo zie je in een oogopslag wat je allemaal nodig hebt en hoef je niet 3 keer terug te lopen naar het zelfde gangpad. Én dit kleinere formaat winkelt een stuk prettiger dan de uitgeprinte A4-versie kan ik je uit ervaring vertellen ;)

Winkel - Combi deal

COMBI-DEALS

Naast de losse producten zijn er ook verschillende combi-deals aan de winkel toegevoegd. Als je meerdere producten wilt bestellen is het voordeliger om voor een combi-deal te gaan.

Zo krijg je korting als je het complete pakket besteld, de twee planners of een exemplaar van Snelle klassiekers met een twist met daarbij een van de planners.

Hoe werkt het? 

De producten voeg je met 1 klik op de muis aan je winkelmandje toe. Vervolgens voer je je gegevens in (het is niet nodig om een account aan te maken) en hierna kun je direct met IDEAL betalen. Na 1 tot 3 werkdagen heb je je pakketje in huis.

Klik op onderstaande button om te winkel te bekijken. 

Button winkel klein

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

Geef een reactie

Misschien vindt je dit ook leuk: