Ga naar de inhoud

Foodfoto’s #11 – Jamie Oliver, Plantaardige Challenge en lekker aan het werk

De afgelopen weken waren erg afwisselend. Het hoogtepunt: Jamie Oliver ontmoeten! Tussendoor werkte ik hard aan de site en deed ik de plantaardige challenge. Tijdens de challenge maakte ik niet zoveel foto’s omdat ik alles gefilmd heb. Ik hoop de vlog deze week nog met jullie te delen! En toen de challenge voorbij was begon ik alles weer te eten. Dat is goed te zien 😉

Pannenkoekenfeestje voor mij en de mini.

Me time! Ik weet alleen niet of het normaal is om te eten in bad?

Als ik lekker aan het werk ben vergeet ik vaak fruit te eten. Moet ik beter om denken!

Na 14 dagen zoveel mogelijk plantaardig eten had ik hier mega veel zin in: gebakken ei met ham en kaas. Alle dingen die ik tijdens de challenge niet mocht..!

Christmas came early this year! Of laat… Het is maar net hoe je het bekijkt. Ons kerstetentje met vrienden van vorig jaar moesten we nog inhalen 🙂

We maakten allemaal een gang, en dit was die van mij. Waarom de foto zo slecht is weet ik niet, wel weet ik dat ik het receptje begin december met jullie ga delen.

Aanschuiven bij mam, en dan kippensoep uit mijn boek eten <3. (De vermicelli was wel een beetje uitgeschoten ;))

Het hoogtepunt van de afgelopen weken: het ontmoeten van Jamie Oliver! Ter ere van zijn nieuwe kookboek 5 ingrediënten (hier lees je er meer over) werd een perslunch georganiseerd bij de nieuwe Jamie’s Italian in Den Haag. En Mr. Jamie Oliver was er ook bij, zo tof!

We proefden meerdere gerechten uit zijn kookboek en tussendoor schoof Jamie bij ieder tafeltje een kwartiertje aan. Dat kwartiertje vloog voorbij, want als je Jamie een vraag stelt antwoordt hij uitgebreid. En ja, in het echt is hij minstens net zo leuk als op tv en Instagram 😉 In dit artikel vertel ik je meer over de middag en de antwoorden op de vragen die ik hem kon stellen.

11 november. Dit soort snel geef ik liever niet aan Fem, dus dan zit er maar een ding op. Het zelf opeten 😉

Kerstivdeo’s in de maak voor mijn YouTube kanaal! (klik hier om mijn video’s te bekijken, en abonneer je dan meteen gratis zodat je geen video hoeft te missen)

Sushi eten met vriendinnetjes.

 

Sommige mensen denken dat ik altijd apart of bijzonder eet. Maar ik eet ook gewoon spinazie uit de diepvries met gekookt ei 😉 Net zoal vroeger bij mijn moeder.

Old school toetje: vienetta.

Perfecte zondag besteding: snert maken.

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op