Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Foodfoto’s Weekoverzicht #19 | Te veel leuke afspraken in één week!

Wat een week! Er is vorige week hard gewerkt, maar ik was ook erg veel buiten de deur. Ik had bijna iedere dag wel een afspraak waar een lekkere lunch bij hoorde ;) Donderdag spijbelde ik zelfs een middagje om even lekker naar het strand te gaan. Wat is dat fijn! Kijk mee naar mijn week in foodfoto’s!

Ik begin de dag met een ‘vrije’ maandag met Fem. ‘s Ochtends gaan we lekker even zwemmen, daarna broodje eten. Zij gaat lekker slapen en ik even aan het werk. Ongemerkt doe ik die uurtjes juist altijd super veel.

Dinsdag

Vandaag heb ik afspraken en werk ik buiten de deur. Onderweg in de auto vind ik dat ik mega goed bezig ben ;)

Ik had een super leuke afspraak waar jullie zeker meer over gaan lezen. We sloten af met een lekkere lunch. Ik nam naambrood met kip curry, al was de kip wel wat aan de hete kant. Ik had een flesje water nodig om het weg te spoelen.

Na de afspraak werk ik nog even lekker door. Ik zit bij Van der Valk hotel Oostzaan, hier in de lobby kun je heel fijn werken.

Woensdag

Vandaag start ik de dag weer buiten de deur, bij De Bakker van Hoorn!

Ik ga aan de bak!

En eet lekkere dingetjes ;) Binnenkort gaan jullie hier nog veel meer over lezen.

In de middag werk ik thuis lekker door aan de blog, mail wegwerken etc. 

Het was de bedoeling dat ik ook nog een paar recepten ging testen en fotograferen. Maar dat is niet gelukt. Ineens is het half 6 en moet ik Fem ophalen, ik flans snel deze AVG maaltijd met broccoli en gehaktballen in elkaar.

 Donderdag

Ik stop vandaag eerder met werken, maar zit wel al voor 6.00 uur achter de laptop met mijn ontbijtje. Kan ik lekker wat dingen wegwerken voor de dag echt begint.

Nadat ik even langs de markt ben geweest kan ik het niet laten om de worst al even te proeven.

Ik ga van huis, en laat de rest van het gezin goed achter ;) In de koele garage zet ik het avondeten alvast klaar, macaroni uit de vriezer. Win-win, want ik weet dat ze dat allebei super lekker vinden.

En ik ben hier: Hallo Noordwijk!

Wat is het fijn aan het strand. Met Pauline, Francesca en Phillipine heb ik afgesproken om een middag te relaxen aan het strand. Al is het ook altijd een leuke werkbespreking, want we kunnen het natuurlijk niet laten om wat dingen te bespreken. Als ik het met iemand over werk kan hebben zijn zij het wel.

Tussendoor wil ik even gezond doen met dit groene sapje, maar ik moet eerlijk zeggen dat het niet helemaal mijn ding is.

Dit is wel mijn ding.

Tussendoor krijg ik nog een appje van Jantien van De Bakker van Hoorn, mijn broodje ligt in de winkel! (het is het rechter brood.

Vrijdag

Vrijdag mag ik weer lekker lunchen. Of het is eigenlijk een uitgebreide high tea bij Duin en Kruidberg.

‘s Avonds eten we rode kool met aardappelen en vissticks. Joost bakt de vissticks per ongeluk in de Croma. Balen! Ik vind het namelijk echt niet lekker als dat vleessmaakje dat Croma het eten meegeeft aan de vissticks komt. Bij vlees heerlijk, maar bij vis echt niet lekker.

Zaterdag

Nadat we in de middag gezellig bij vrienden hebben geborreld lopen we onderweg naar de auto langs Vivaldi, de ijszaak in Enkhuizen (en Bovenkarspel, en Hoorn). Natuurlijk halen we een ijsje (bizar mijn eerste dit seizoen in NL!).

Foto is mislukt, want moest heel snel, zie onscherp ijsje naast prullenbak. Fem wil tegenwoordig niet dat ik foto’s van haar maak, en eigenlijk ook niet van mijn eten ;)

‘Homecooked’ Dr Oetker pizza. Dat kan soms zo lekker zijn. Deze met pesto, salami en tomaatjes is op dit moment mijn favoriet.

Zondag

Ontbijtje in de maak..

Yum!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

2 Reacties

  1. Marion 11 juni 2018 om 16:48

    Hoi Brenda,

    Ik zie dat jij ook de passion planner hebt.
    Ik zou graag willen weten wat jou ervaring hiermee is en waar je deze allemaal voor gebruikt. Ik zit te twijfelen om er zelf ook eentje aan te schaffen.

  2. Nynke 11 juni 2018 om 21:50

    Wat een heerlijke week weer. En wat ziet dat brood dat je gebakken hebt er lekker uit zeg!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *