Foodfoto’s Weekoverzicht #21

Wat een zonnige week! Als je denkt dat ik alleen maar in de tuin heb gezeten dan heb je het mis! Ik was voornamelijk op locatie aan het werk en op de vrije dagen genoot ik van qualitytime met Fem, familie en vrienden. Kijk mee naar mijn foodfoto’s weekoverzichtje.

Weekoverzicht in foodfoto’s

Maandag

Ik begin met een lekker dagje thuis met Fem. We duiken de keuken in om leuke heksencakejes te maken. Dit is voor de nieuwe film De Kleine Heks die vanaf 8 juli in de bioscoop te zien is, bekijk hier de trailer. Fem is nog iets te jong voor de film, maar via mijn instagramaccount heb ik drie volgers blij kunnen maken met 4 premierekaartjes.

Daarna eten we de cakejes lekker op in de tuin.

‘s Avonds staat er bloemkool op het menu. Ik eet bloemkool altijd vers van het land, echt de lekkerste!

Dinsdag

Meeting! Lekker dichtbij huis, we zitten bij Eigenwijs, bij het streekbos.

‘s Middags werk ik thuis, ik heb een paar telefonische afspraken. Voor ik naar huis ga eet ik mijn broodje nog even buiten in de zon bij het strandje.

#genieten!

Woensdag

Vandaag ben ik weer op pad, deze keer in Hoorn. Hier had ik een echo voor de baby en daarna ga ik de stad in om hier te werken. Ik begin met een super lekker amandelcroissantje bij De Bakker Van <3

Hier lees je meer over deze lekkere plek, uiteraard neem ik ook een broodje mee naar huis. En ik probeer de kruidkoek/ontbijtkoek. (ik weet inmiddels dat dit ook een aanrader is)

En daarna werk ik nog even bij de Tuynkamer, en hier eet ik ook een broodje tonijn. Altijd goed.

En thuis staat er einde van de middag pasta op het menu.

Donderdag

Er wordt weinig gekookt deze week. Ook donderdag werk ik op locatie, deze keer in de bibliotheek in het dorp.

Vrijdag

Vrijdag ben ik weer lekker thuis met Fem. Na het zwemmen hebben we wel een smoothie verdiend.

‘s Avonds is het dinner voor 2. Fem mag bij oma pannenkoeken eten en blijft daar slapen zodat wij daarna door kunnen naar een housewarming van vrienden. Vandaag staat er een heus feestmaal op tafel. We eten een super lekkere kip uit de oven. Het recept ga ik snel met jullie delen.

Zaterdag

Wat is het lekker weer he? Vanavond komen onze ouders bij ons barbecueën. Ik zet altijd een vegetarische salade op tafel, vlees en vis is er namelijk al genoeg. Vandaag ging ik voor een caprese salade. Deze viel vooral bij onze moeders in de smaak.

En ik geniet van dit lekkere alcoholvrije wijntje die ik opgestuurd heb gekregen. Serieus het eerste alcoholvrije wijntje dat ik sinds december drink. Tijdens de vorige zwangerschap vond ik de 0% wijntjes niet zo’n succes. Maar deze VINADA, een sparkling rosé, valt erg in de smaak #aanrader!

Zondag

Weer een heerlijke dag! Deze keer spenderen we hem met vrienden en onze kids op het water in de polder.

Ijsje van Schapenstreek (bekijk hier het artikel dat ik alweer een paar jaar geleden over ze schreef). Het ijsje smelt zo snel dat ik er al aan beginnen moet voor ik een foto kan maken.

Einde van een topweekend!

En dit is meteen het laatste vlees dat ik heb gegeten. Deze week doe ik namelijk de plantaardige challenge. Doe je met me mee? Klik hier om er meer over te lezen.


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk