Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Foodfoto’s weekoverzicht #27 | Zwangerschapsverlof-leven

De afgelopen twee weken waren fijn, ik had echt verlof (37-38 weken zwanger). Doordat de hittegolf over is kon ik er ook nog meer van genieten. Ik merk dat ik nu een stuk actiever kan zijn. Al sla ik een middagdutje niet over hoor, en ik sta nog niet zoveel in de keuken. Dat komt straks wel weer.

Kijk mee naar de foodfoto’s van de afgelopen twee weken.

Qualitytime: Lekker lunchen met z’n tweetjes <3 Zoals je ziet hebben we genoeg te drinken ;)

Dit was echt even genieten na al die warme dagen…

Heel blij en trots op deze baby tomaatjes. Ik ben mega slecht met planten (water geven) zowel in huis als buiten. We hebben super ons best gedaan om deze plant genoeg water te geven. Fem mocht ook onbeperkt met haar gietertje aan de slag ;)

Ik ging nog even aan de bak met deze beauty. Het receptje deel ik in september met jullie, een heerlijk recept voor in de herfst.

Joost was er niet en dus at ik samen met Fem. Ik had trek in sushi, vindt zij niet zo lekker. Daarom maakte ik voor haar een apart bordje. Een groot succes, alles was op.

‘Hoi!”

Ik ben ook begonnen aan project vul de vriezer. Komt vast van pas als de kleine straks geboren is.

Hier zie je lasagne in the making, ik maakte dit lekkere recept. Altijd goed.

Van Beemster Kaas ontving ik een heerlijk kaas-pakket voor tijdens mijn zwangerschapsverlof (plus een schattig rompertje voor de baby). Perfect voor op een tosti natuurlijk, mijn zwangerschapscraving.

Ik had achteraf alleen een beetje te veel kaas gebruikt ;)

Babynieuws! Niet van mijzelf, maar zowel mijn zusje als schoonzusje zijn inmiddels bevallen (op dezelfde dag!). Trotse tante Brenda maakte natuurlijk ook even iets lekkers klaar.

Ik lunchte met dit. Een soort Hollandse borrelplank op brood ;)

#selfie

Gezellig borrelen met vrienden. Daar hoort een lekker snackkie bij.Zondag, lekker met z’n drietjes eten bij het pannenkoekenhuis.

Wij gaan altijd naar Houtlust in Hem, en ik neem altijd de tango. Zo lekker!

Daarna nog even een ijsje halen bij Vivaldi. Dit lekkere ijs heb ik deze zomer echt te weinig gegeten. Ga ik komende maand nog inhalen. Of het nou regent of niet, maakt niet uit ;)

Met mijn moeder en Fem ben ik lekker een ochtendje naar Sprookjeswonderland geweest. Blijft leuk! Daarna lunchte we bij mijn ouders, en dit vond ik een super goede tip. Mijn moeder bakt afbakbroodjes in de Airfryer.

Heb inmiddels via Instagram gehoord dat veel van jullie de Airfryer ook meenemen naar de camping om afbakbroodjes te bakken. Super slim!

Ik ging nog even de stad in om wat babyshoppings (en mammashoppings) te doen. En tussendoor moest er natuurlijk ook even gegeten worden. Ik ging langs bij De Bakker van, altijd goed!

Als toetje kon ik het niet laten een lekker amandelcroissantje te nemen. Zo lekker! En stiekem pakte ik mijn laptop erbij om nog even te werken. Heerlijk! Mijn werk blijft toch ook een beetje mijn hobby, daarom zal ik niet mijn hele verlof kunnen stoppen met werken ;)

 

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *