Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu –> De Makkelijke Maaltijden Scheurkalender 2019

Yes, daar is hij! De allereerste Brenda Kookt-scheurkalender! De afgelopen maanden heb ik achter de schermen (hoogzwanger) hard gewerkt aan dit bijzondere project en nu kan ik het eindelijk aan jullie laten zien, de Makkelijke Maaltijden Scheurkalender 2019!

En dat niet alleen, vandaag start de pre-sale, de scheurkalender kun je vanaf nu hier via mijn webwinkel bestellen!

Let op: De Scheurkalender heeft een beperkte oplage, OP=OP!  Er komt geen tweede druk. 

De Makkelijke Maaltijden Scheurkalender 2019

De Makkelijke Maaltijden Scheurkalender is hét ideale kado om te geven. Aan jezelf én een ander. De scheurkalender biedt een jaar lang kookplezier, hierdoor zet je in 2019 niet weer iedere week hetzelfde op tafel.

De scheurkalender is alles behalve oubollig en deze hang je niet op het toilet, maar boven het aanrecht!

Met de Makkelijke Maaltijden Scheurkalender geef ik je inspiratie om in 2019 iedere avond een lekkere maaltijd op tafel te zetten. Met de bijna 250 recepten uit de kalender is er meer dan voldoende keuze.

De toppers van BrendaKookt.nl mogen deze eerste editie natuurlijk niet ontbreken. Dus vind je kip Hawaii, de bekende bloemkoolschotel en hét recept om de lekkerste pannenkoeken te bakken in de scheurkalender terug. Deze toppers zijn aangevuld met nieuwe (niet eerder gepubliceerde) recepten.

De makkelijke maaltijden zet je binnen 30 minuten op tafel (oventijd niet meegerekend), en kook je helemaal zelf dus zonder pakjes en zakjes. Vlees- en visrecepten worden afgewisseld met vegetarische recepten.

De Makkelijke Maaltijden Scheurkalender is alleen verkrijgbaar via mijn (online) winkel, klik hier om je bestelling te plaatsen.

De Scheurkalender heeft een beperkte oplage, OP=OP!  Er komt geen tweede druk. 

Alle bestellingen uit de pre-sale worden begin november verzonden. 

Special features

De scheurkalender is alles behalve oud-bollig. Het is een strak, hip design met een speelse rand om de pagina’s. Deze rand is per 3 maanden verschillend. Speciale dagen kun e niet missen, op deze pagina vind je handgemaakte illustraties terug.

Zowel de voor- als achterkant van de kalender is bedrukt. Op de voorkant is de dag- en datum afgebeeld, de titel van het recept, bereidingstijd, porties en ingrediënten. Op de achterzijde van de pagina’s vind je de bereidingstijd.

Maar naast recepten is er meer! De scheurkalender bevat veel special features. Ik geef je kooktips om nog slimmer te koken en kliekjesrecepten om restjes uit de koelkast op te maken. Ieder weekend geef ik je alvast de weekplanning voor de komende week en er is ruimte voor je boodschappenlijstje.

Én: komend jaar vergeet je geen feestdag, zelfs speciale fooddagen zijn meegenomen in de kalender. Zo eet je in stijl op bijvoorbeeld spaghettidag en cornflakesday.

De Makkelijke Maaltijden Scheurkalender 2019 in een notendop:

 • 250 makkelijke maaltijden, binnen 30 minuten op tafel
 • superhandige kliekjesrecepten
 • weekplanningen en ruimte voor boodschappenlijstjes
 • kooktips om nog slimmer te koken
 • plus vermelding officiële feestdagen en speciale food-feestdagen

Klik hier om de Makkelijke Maaltijden Scheurkalender direct te bestellen via mijn webwinkel.

Dankwoordje

In de kalender was geen ruimte meer voor een dankwoord. Toch wil ik dat onderstaande gezegd wordt, daarom doe ik het hier :)

Het was een flinke klus om (hoogzwanger) de scheurkalender samen te stellen. Maar ik had gelukkig goede hulp. Juliette van Liefkleingeluk heeft de prachtige vormgeving verzorgd, net als de fotografie. Mega bedankt Juliette, je bent een topper! Zonder jou was het niet gelukt!

Mijn vriendin Inge heeft alle recepten doorgelezen en op spelling gecontroleerd, superbedankt Ing! Jorie van Joorkitchen heeft de laatst inhoudelijke check van de recepten verzorgd, heel fijn want ongemerkt glipte er door mijn zwangerschapsbrein toch nog het een en ander doorheen ;)

Ook wil ik mijn gezinnetje bedanken. Joost en Fem voor het geven van de tijd en ruimte om mij op mijn passie te storten. En voor het proeven van alle gerechten, ook als jullie het soms niet zo lekker vonden ;) En lieve, kleine Jill, ik kan niet wachten tot je groot genoeg bent en gezellig bij ons aan tafel mee smult.

Tot slot wil ik jullie bedanken. De (honderd)duizenden bezoekers van BrendaKookt.nl. Bedankt voor jullie bezoeken, enthousiaste, lieve reacties en likes. Door jullie doe ik dit iedere dag met heel veel plezier!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

8 Reacties

 1. Joan 28 september 2018 om 16:34

  Brenda, wat ziet dat er prachtig uit! Kan niet wachten tot ie in de bus valt. Je kunt weer trots zijn. Groetjes, Joan

 2. Petra 28 september 2018 om 20:23

  Ziet er heel leuk, lekker en gemakkelijk ui. Kan deze ook naar België verstuurd worden?

  1. Brenda Kookt 29 september 2018 om 11:55

   Hoi Petra, Op dit moment nog niet maar daar ben ik mee bezig. Eind van de week moet dit mogelijk zijn. Ik zal je een berichtje geven als dat werkt.

 3. Sabine 28 september 2018 om 20:47

  Besteld, hij ziet er super mooi uit.
  Sabine

 4. Daphne 2 december 2018 om 00:08

  Ik krijg een foutmelding als ik hem wil bestellen.
  Of is hij uitverkocht?

  1. Brenda Kookt 3 december 2018 om 10:33

   Hoi Daphne, dat klopt inderdaad niet. Kun je een mailtje sturen naar info@brendakookt.nl en vermelden wat voor foutmelding je krijgt? Inmiddels dit weekend weer veel bestellingen ontvangen, dus bij anderen lukt het wel. De scheurkalender gaat snel, hij is bijna uitverkocht!

 5. Susanne 12 februari 2019 om 14:31

  Voor Sinterklaas dit als kado gekregen en wat zijn we er blij mee, na 1,5 maand in gebruik. We proberen eigenlijk alles wel uit (tenzij het echt niet naar onze smaak is), maar hierdoor eten we erg gevarieerd en proberen we veel nieuwe gerechten uit. Mijn laptoptas zit ondertussen vol met recepten die ‘goedgekeurd’ zijn en die we nog een keer willen maken. Ook degene die door omstandigheden niet gekookt zijn worden nog bewaard voor een ander moment.

  Absolute favorieten:
  – Boerenkoolstamppottaart (leuke variant)
  – Couscous met pompoen en broccoli
  – Hutspot met vissticks (net even anders)

  Ik weet nu al dat die eind dit jaar weer op mijn verlanglijst gaat!

  1. Brenda Kookt 18 februari 2019 om 08:18

   Wat super lief dat je een berichtje achterlaat. Heel leuk om te horen! Dank je wel Susanne! :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *