Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Foodfoto’s #39 | Scheurkalender, events, afspraken en familieweekend

Zo he, als ik terugkijk naar de foodfoto’s van de afgelopen maand was het aardig druk. En lekker afwisselend. Ik zat veel achter de laptop voor de scheurkalender, maar heb ook veel recepten getest. Er waren etentjes, toffe events, afspraken, familieweekend en feestjes met vrienden. Maar ook qualitytime met mijn meiden in onze ‘nieuwe’ tuin.

Kijk snel mee naar de foodfoto’s van de afgelopen weken:

Testing testing… voor de MM scheurkalender 2020.

Dit blijft een van mijn favorieten: home made lemon curd <3

Een van onze favoriete snelle weekendbroodjes: ham, kaas en ananas (met een beetje ketchup voor mij) uit de oven.

Voor een etentje met mijn familie maakte ik zoete spareribs uit de slowcooker. Zo lekker! Ik gebruikte dit recept van Ashley.

Qua toetjes kwamen we ook niets te kort. Ik maakte de lemon tiramisu, en mijn zusje nam een brownietaart van Rutger mee.

Picknicken met Fem. Links de hele appel met schil, die is voor haar. De geschilde stukjes zijn voor mij ;)

Proost! Sinds Jill soepstengels eet, eten Fem en ik mee. Op instagram heb ik hier een post over geplaatst. Ik bleek niet de enige te zijn die met de kids mee eet. Ik kreeg zelfs de tip om de soepstengels te dippen in pindakaas, smeerkaas of Nutella. Dat had ik niet moeten weten..

Ik heb heel veel thuis gewerkt aan de scheurkalender. Soms ging ik er even uit om op een andere locatie te werken. Hier werkte ik de laatste recepten uit. Alle witte vakjes moeten nog gedaan worden, de andere kleuren zijn klaar. 

Lekker lunchen…

#foodpost van Becel! Ik kon ivm een uitvaart helaas niet bij de kick-off van de samenwerking aanwezig zijn, daarom ontving ik dit goed gevulde pakket. Becel Pure is nieuw, en ik ben fan! Het is romig, heel goed smeerbaar en geeft een minder vet laagje in de mond dan margarine. En in Becel Pure is geen palmolie toegevoegd.

Zo vierde ik dat ik alle recepten voor de scheurkalender had uitgewerkt, onder en kleedje op de bank. Ik had liever in de tuin in het zonnetje gezeten.

Surf en turf met een twist. Andijviestamp met spekjes en vissticks.

Ik was ook aanwezig bij een heel tof event, van The Basterd en Intratuin. Bij de vestigingen van Intratuin kun je de komende maanden masterclasses volgen waarbij je alle ins en outs leert over het koken met The Basterd. Heel tof, want je kunt zo ontzettend veel met zo’n ding.

Zelf heb ik een The Basterd Small waarmee we thuis gaan oefenen. Resultaten ga ik hier zeker met jullie delen!

Meeting. Ik had een leuke afspraak bij NaturNes, ik gebruik deze producten heel graag voor Jill.

Perfecte timing: een weekendje weg nadat ik klaar was met de recepten voor de scheurkalender. Uitrusten was er alleen niet helemaal bij, we gingen weg met mijn schoonfamilie.

Gourmetten, zwemmen, wandelen in het speelbos, 30 seconds spelen..

..en pannenkoeken eten. Een druk maar heerlijk weekend.

Mijn favoriete ontbijtje: kwark met muesli en perzik.

Gespot! Deze foto maakte Fem van mij toen ik mijn eten nog even op de foto zette.

‘Picknicken’ op onze nieuwe (kunst)grasmat. Deze handige schaal scoorde ik bij de Wibra. Zo is gezond snacken nog leuker voor de kids, en voor mezelf.

Lunchen met de restjes van gister. Yum! (falafel, tomaatjes, gegrilde groenten, rucola, hummus en muhammara)

Zo leuk: Leontien ging vorige week meteen aan de slag met de Limoncello Muffins van Joor. Niet in de keuken, maar achter de tekentafel! Ze deelde de tekening op haar Instagram account (zie link).

De lekkerste patatjes ever: na een gezellig feestje en een paar biertjes. En ook heel fijn dat de mayo er naast zat, ipv er op.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *