Ga naar de inhoud

Foodfoto’s #42 | Campinglife to the max

Als je de collage hierboven ziet dan zegt het wel genoeg denk ik. Deze week deel ik de foodfoto’s van onze vakantie. Campinglife to the max! En dat niet eens in een caravan of tent (volgend jaar gaan we voor het eerst weg met onze eigen caravan (spannend!). Maar deze keer verbleven we 2 weken in een lodge, en soort stacaravan, op Camping de Molenhof in Overijssel. En we hebben hier ontzettend genoten.

Campinglife op z’n best

Wat dat betreft hebben we onze tijd op de camping goed benut. Op een paar uitstapjes na zijn we de camping niet af geweest. We vermaakten ons hier ontzettend goed. En we hadden mooi weer, ook niet onbelangrijk.

Kijk mee naar onze foodfoto’s van 2 weekjes campinglife.

De eerste avond beginnen we niet zo goed. We willen spareribs eten van de Cadac Skottelbraai. Maar ons gas blijkt op te zijn.. Dus de spareribs gaan de koekenpan in. Geen succes, we hadden ze beter in het oventje kunnen bakken.

De vakantie is begonnen, dat vieren we met lekkere ijsjes!

<3 vakantieontbijtjes met verse broodjes van de vakantieshop.

Fruitje bij het zwembad

De eerste dagen van ons campinglife was het heel erg warm. Het zwembad stond dan ook iedere dag op het program. Op minder mooie dagen trouwens ook, want de peuter vond dat geweldig. Maar dan verbleven we minder lang.

Een klein beetje Portugal in Overijssel. Dit wijntje nam ik mee van mijn trip met vriendinnen. In dit artikel lees je meer over de wijn, plus wat we daar allemaal gedaan en gegeten hebben.

Ik zal jullie alvast vertellen, het is een echte campingvakantie. Niet heel culinair, en sommige dagen gewoon lekker makkelijk. En omdat ik na een drukke periode ook vakantie had, had ik ook geen zin om te koken. Dus deze vakantie was het Joost zijn beurt 😉

Er ging trouwens ook wel eens iets mis. We hadden de pizzasteen mee voor op de barbecue. Deze stond iets te hard, waardoor onze zelfgemaakte de pizza verbrand was. Dit staat helaas niet op foto.

Deze dag komen vrienden van ons gezellig een dagje bij ons langs op de camping. De kids vermaken zich uitstekend. En na het zwembad, een rondje camping met bezoek aan de plonsplas kunnen we lekker uitgebreidbarbecueën.

(de snelle salade van tomaat met mozza rella en pesto heb ik trouwens wel zelf gemaakt)

Nee, dit is niet het keukentje van onze ‘lodge’. Ik ben tussendoor een dagje in de auto gesprongen om aan het werk te gaan.

Deze dag had ik opnames voor een tof project met Becel. In september gaan jullie hier meer van zien.

Dat je met opgemaakt hoofd terug naar de camping gaat. Zonde om het er af te halen en het zwembad in te duiken. Maar ik doe het toch..

Zwemmen en chippies eten met Fem.

Pannenkoeken!

Woensdagmiddag regende het. Dus we gingen er even uit, eten bij Pannenkoekenhuis de Strooper. Een aanrader. Een groot en ruim pannenkoekenhuis, met lekkere pannenkoeken. Ik had de pannenkoek met geitenkaas en jam. Een aanrader!

En zoals je ziet vindt Jill de pannenkoeken ook lekker 😉

Morning! Dit is zo lekker wakker worden!

Joost en ik ontbijten buiten, de meiden zitten nog even samen binnen. En dan spotten we dit, Fem geeft Jill een hapje van haar yoghurt <3 Zo schattig!

En soms moet je creatief zijn als je je baby te eten wilt geven

Na 4 dagen barbecue is het tijd voor een gezondere maaltijd. Pasta met tonijn, courgette en boursin.

#campinglife

He er is ineens een tafel vol! Mijn zwager en schoonzusje verblijven de tweede week ook op de Molenhof. Het regent vandaag een beetje, dus de barbecue verschuiven we. We verwelkomen ze met kipshoarma 😉

Eieren en spek bij het ontbijt.

Barbecue.

Lunch! Soep met brood en smeersels met hummus van de braderie.

Verse zoete popcorn, ook van de braderie 😉

Jill lust ook wel een ijsje.

Hi! Hier doe ik of ik op de Caribbean ben 😉

We gaan een dagje spelen bij speeltuin de Morskieft. De pannenkoek met spel en appel is heel erg lekker. Joost en Fem genieten van een tosti met patatjes (of zeggen jullie frietjes?).

Dit is zo ongeveer de enige keer dat ik aan het koken was.

Banaan-ei-pannenkoekjes als ontbijt.

Dit moment. Als man en peuter aan het zwemmen zijn en de baby slaapt.. <3

(bizar dat vroeger een vakantie er zo de hele dag uit zag ;))

Burger bij de het campingrestaurant.

En we nemen weer een ijsje toe.

We eten nog een keer pasta.

Babytips

Omdat Jill nog niet zo goed met de pot mee eet, en iedere avond barbecue ik voor haar ook niet zo fijn vind had ik de nieuwe potjes van NaturNes Bio mee. Ze smulde er ontzettend van. En na het potje kon ze nog een paar hapjes met ons mee eten.

Een andere vakantietip: de slab van Stokke baby is echt ideaal. Onderaan zit een bakje om het eten op te vangen, en je kunt hem heel gemakkelijk afspoelen.

We gingen nog een dagje op pad naar Tierpark Nordhorn in Duitsland. Heel leuk voor kids: je kunt bij de ingang voer kopen wat je aan sommige dieren mag geven.

#familieportretje

In Duitsland konden we de curryworst niet weerstaan 😉

Onze laatste avond: pizza! (van het campingrestaurant, en dit was verrassend lekker)

En natuurlijk weer een ijsje toe.

Wat een heerlijke relaxte vakantie. Dat ‘campinglife’ bevalt ons wel. We hebben ontzettend genoten.

1 reactie

Marjon

Heerlijk! Echt vakantie! En zo hoort het ook :-) Wij kamperen al jaren, eerst altijd met de tent en nu alweer zo'n 8 jaar met caravan. Zo fijn om je eigen huisje mee te nemen.

Laat een bericht achter

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op