Veggie taco met champignons en chiliyoghurt

Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier inVeggie taco met champignons en chiliyoghurt
Bewaren
Makkelijke maaltijden kunnen we niet genoeg achter de hand hebben. Dus ben ik altijd op zoek naar makkelijke recepten waarvoor je zo min mogelijk hoeft te doen en waar je toch een maximale smaak van krijgt. En ik heb er weer eentje! Voor deze veggie taco met champignons en chiliyoghurt hoef je alleen maar de groenten te snijden, op smaak te brengen en te roosteren in de oven. Supermakkelijk!
Veggie taco met champignons en chiliyoghurt
Je serveert deze geroosterde groenten in een taco. Erbij serveer je een fris sausje van yoghurt en sweet chilisaus. Heel makkelijk en een lekkere frisse tegenhanger voor de wat aardse smaken van de zoete aardappel en de champignons. Maak je tacoās verder af met wat verse koriander of peterselie.Ā
En wil je all the way gaan? Serveer er dan nog wat avocado bij of meng de geroosterde groenten met in reepjes gesneden ijsbergsla voor wat extra crunch. Maak er je eigen feestje van, dat kan prima met deze veggie tacoās!
—> klik hier voor meer snelle vegetarische maaltijden.Ā
Ingrediƫnten
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze veggie taco met champignons en chiliyoghurt
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.Stap 2
Snijd de zoete aardappelen in blokjes, de uien in kwarten en de champignons in dikke schijfjes. Meng de groenten op de bakplaat met de olijfolie, de geperste teentjes knoflook, de specerijen en flink wat peper en zout.Stap 3
Rooster de groenten 20 minuten in de oven.Stap 4
Meng in de tussentijd de yoghurt met de sweet chilisaus. Bereid ook de tacoschelpen volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking.Stap 5
Serveer de groente vervolgens in de tacoschelpen samen met de yoghurtsaus. Garneer met koriander of peterselie.Ingrediƫnten
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze veggie taco met champignons en chiliyoghurt
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.Stap 2
Snijd de zoete aardappelen in blokjes, de uien in kwarten en de champignons in dikke schijfjes. Meng de groenten op de bakplaat met de olijfolie, de geperste teentjes knoflook, de specerijen en flink wat peper en zout.Stap 3
Rooster de groenten 20 minuten in de oven.Stap 4
Meng in de tussentijd de yoghurt met de sweet chilisaus. Bereid ook de tacoschelpen volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking.Stap 5
Serveer de groente vervolgens in de tacoschelpen samen met de yoghurtsaus. Garneer met koriander of peterselie.Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.
En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.
Bekijk ook andere recepten

Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in