Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Pre-order actie: ontvang nu een gratis bewaarmapje bij de scheurkalender!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 Makkelijk & Snel agenda 2022!


Pre-order actie:
ontvang nu een gratis bewaarmapje bij de scheurkalender!

Foodfoto’s #69 | Hoe we er thuis een feestje van maken

We zijn nog steeds 90% van de tijd thuis. Al moet ik zeggen dat het terugkijken van de foodfoto’s me ook goed doet. We blijven toch creatief om er thuis samen een leuke tijd van te maken. Met spelletjes, VrijMiBo’s , lekkere dingen en meer. Kijk mee naar een paar hele fijne weken.

De maandagmiddag na het schaatsweekend genieten we nog van de laatste kop warme choco met slagroom <3

Dit is zo fijn: ik lekker aan de kook, en de kleine Picasso aan de knutsel.

VrijMiBo met mijn vaste borrelclubbie ;)

Er zijn inmiddels ook een paar prinsessen die me graag helpen bij het bakken (en aflikken van de spatels).

Dit. Zo fijn! Wel nog met de winterjas aan, maar ik heb nu zoveel zin in het voorjaar!

Maar er wordt ook gewoon gewerkt hoor! Ik zit veel op de laptop voor receptontwikkeling voor de scheurkalender. En dat ziet er heel saai uit, maar ik vind het heerlijk om te doen. Er komen weer super veel toprecepten in de 2022 editie van de scheurkalender!

Soms gaan we toch voor iets anders dan limonade… ;)

Homemade pizza blijft onze favoriet. In dit artikel lees je alles over hoe ik de pizza’s maak.

Inmiddels heb ik via jullie reacties op Instagram ontdekt dat dit inderdaad niet alleen bij de kids in de smaak valt ;)

Zeker 3x per week eten wij heel basic. Aardappelen met vlees en groente of pasta met rode saus. Kids vinden het heerlijk, en qua koken is het ook lekker makkelijk. Restjes uit de vriezer ben ik ook gek op.

Middagje Schoorl, eerste ijsje van het jaar.

Als de man op vrijdag thuis komt lunchen eet je broodjes kroket. Met curry in mijn geval.

Omdat we nog steeds zelf de slingers moeten ophangen: gourmetfeestje met z’n viertjes in het weekend.

Dit was een uitje hoor: Enkhuizen Strandpaviljoen organiseerde in de krokusvakantie een piratenspeurtocht voor kids. En daarna kregen ze een warme wafel of poffertjes. En mama natuurlijk ook, met warme choco. In plaats van sprinkels ging ik voor een wafel met gebakken spek.

Er zijn nieuwe planners verkrijgbaar in de shop! Met een nieuwe indeling! Meer ruimte voor groente en fruit op de boodschappenplanner en meer schrijfruimte op de maaltijdplanner.

En natuurlijk stond ik ook weer dagen in de keuken. Al zijn daar meestal geen foto’s van. Deze keer had ik hulp van mijn vriendin Jorien, samen gingen we aan de slag met heerlijke recepten!

En jullie weten inmiddels dat het er achter de schermen dan zo uitziet… 

En ik zit bij het fotograferen altijd lekker op de grond ;)

We speelden thuis ook nog restaurantje. Dat vond vooral de kleuter echt super leuk. Zij was de ober en nam die taak zeer serieus. Met zelfgeschreven naamkaartjes, en als ik in de keuken aan het koken was kwam ze even vragen of het wel goed ging omdat ze zo lang moest wachten!

Samen met Joost genoot ik van de Week Zonder Vlees box die ik had gekregen. En de meiden aten hun lievelings, pizza.

Dit moet een zondag zijn.

En dit ook ;)

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

2 Reacties

 1. Florina 11 maart 2021 om 07:46

  Wat heerlijk zo’n positief geschreven blog! Jij realiseert je ook: er kan nog zoveel wél!
  Bedankt!

 2. Marjon (Uitgelezen) 23 maart 2021 om 15:28

  Wat je zegt: zelf de slingers ophangen :-)
  Ziet er allemaal gezellig en productief uit!

  Groetjes, Marjon.

  PS Heerlijk boek ook!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *