Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Foodfoto’s #71 | van Herfstvakantie op de camping naar zomer

Mei, wat was het een fijne maand. Ondanks dat het niet helemaal lente-weer was hebben we toch een hele fijne maand gehad. 2 weken op de camping, en daarna thuis. Er waren kleine feestjes, ik ging op bezoek bij de Radio én inmiddels is onze eerste én tweede maaltijbox verzonden! Kijk snel mee!

Een sprookjesbroodje. Ideaal als je niet kunt kiezen wat je op je boterham moet eten. Inmiddels weet ik dat dit ook wel feestbrood, verrassingsbroodje, luxe broodje of super deluxe brood wordt genoemd.

Pizza!

Onze eerste Brenda Kookt met LEV maaltijdbox moest nog verzonden worden, maar ik stond al in de keuken voor de recepten van box 2. En… op dit moment kun je onze derde maaltijdbox bestellen. Het is een speciale editie deze keer! Bestellen jullie goed weer het eerste weekend van juli? ;)

Na een kookdag ruil ik de kinderen regelmatig voor eten ;)

Als ik in de keuken sta en dit uitzicht heb… <3

Feestlunch! Met zelfgemaakte hagelslag ;)

Koningsdag 2021. Verliep iets anders dan gepland. Borrelen met vrienden werd hem niet ivm een gezin dat in quarantaine moest en Jill die ineens niet lekker was. Dus we waren met z’n viertjes, ook gezellig!

Begin Mei, de verzending van onze eerste maaltijdbox. Wat was het leuk om ook zelf een aantal boxen te bezorgen. En wat hebben we een leuke reacties ontvangen!

En daarna ging ik door naar de camping. In de meivakantie stonden we samen met vrienden 2 weken op de paalberg. Het was niet mega mooi weer, maar toch hadden we genoeg mooie dagen. En ‘s avonds hielden de kacheltjes en heater ons warm. Qua eten deden we het vooral ook lekker makkelijk.

En dit is volgens mij het enige gerecht dat ik zelf gekookt heb. Gebakken eieren met ham en kaas voor de lunch.

Happy!

En de kids waren ook erg happy. Bijna alles was nog gesloten (ook het (buiten)zwembad) maar wat hebben ze zich vermaakt zeg!

En ook wij waren happy en vooral ontspannen. Borrelen, barbecueën en gezellige avondjes met vrienden. Dat was lang geleden!

Marshmallows met Nutella en koekjes. Wat een topidee!

Feest! (heel klein dan) Bij thuiskomst waren mijn ouders 40 jaar getrouwd.

Dat je het in mei zo koud hebt dat je ontzettende trek hebt om op te warmen met het laatste kommetje snert uit de vriezer..

Ook deze maand was ik weer bij Junetot12 in de uitzending op Radio Noord-Holland. Ik nam dit gevulde stokbrood met gehakt mee. Een ideaal weekendmaaltje.

Koken van mijn eigen website, I love it Deze keer ging ik als lunch voor een mini versie van het picknickbrood.

En ik kookte ook van de scheurkalender. De 2020-editie zelfs. Het recept wat ik hier ga maken deel ik volgende week hier op de website.

Barbecuing, ik mocht weer lekker aan de slag voor CADAC, en ook dit recept komt heel snel online!

VrijMiBo met de meiden. Al moet ik wel bekennen dat ze mij verdacht veel de gezonde hapjes zoals komkommer en tomaat gaven.

Ohh dit, dit is genieten! De Bastard mocht eindelijk weer eens aan.

IJs.

En dinsdag 1 juni was onze tweede maaltijdbox klaar om bezorgd en afgehaald te worden! Deze boxen stonden klaar bij ‘t Keetje in Lutjebroek.

En zelf ging ik ook op pad om een aantal maaltijdboxen te bezorgen, ik deed een rondje Noord-Holland.

En daarbij eindigde ik in Anna Paulowna. Ik reed door naar het strand van Callantsoog om met het mooie weer te lunchen bij Woest. Heer-lijk! Dit was meteen mijn eerste terrasje en uiteten/uitlunchen van 2021.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

2 Reacties

  1. Marjon (Uitgelezen) 17 juni 2021 om 07:09

    Ik heb weer genoten van je blije mei-foto’s. Ik duim voor begin juli mooi weer, want dan gaan wij er ook met de caravan op uit.

    Groetjes, Marjon.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *